Τέλος η προπονητική για τον Φαν Χάαλ!

Τέλος η προπονητική για τον Φαν Χάαλ!

Ύστερα από «πλούσια» καριέρα ως κόουτς, ο Λουίς Φαν Χαάλ αποφάσισε να αποσυρθεί από την προπονητική, προκειμένου να αφοσιωθεί στην οικογένειά του

Τέλος η προπονητική για τον Φαν Χάαλ!
Τέλος σε μία πλούσια προπονητική καριέρα, με χαρές και λύπες, έβαλε ο Λουίς Φαν Χάαλ. 

Στα 65 του, ο Ολλανδός κόουτς αποφάσισε να σταματήσει την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο, βάζοντας σε πρώτο –και μοναδικό- πλάνο την οικογένεια. 

«Πέρσι, είχα πει πως θα σταματήσω, μετά άλλαξα γνώμη και είπα πως θα κάνω απλώς ένα διάλειμμα. Τελικώς, πλέον, αποφάσισα πως δεν θα επιστρέψω ξανά στο ποδόσφαιρο και την προπονητική. Το τελευταίο διάστημα έχουν συμβεί πολλά οικογενειακά γεγονότα, τα οποία με... αφύπνισαν και αποφάσισα να δώσω εκεί προτεραιότητα» είπε σχετικά. 

Κλείσιμο
Ο Φαν Χάαλ κάθισε στους πάγκους των Άγιαξ, Άλκμααρ, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν Μονάχου, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σε αυτόν της εθνικής της χώρας του. Με τον Αίαντα κατέκτησε τρία πρωταθλήματα, αλλά κυρίως ένα Champions League (1995), ένα UEFA (1992) κι ένα ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ (1995). Με τους Καταλανούς πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα (1998, 1999), ένα Κύπελλο (1998) κι ένα ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ (1997), με την Άλκμααρ ένα πρωτάθλημα (2009), με τους Βαυαρούς ένα τρεμπλ (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Σούπερ Καπ το 2010), με τους «κόκκινους διαβόλους» ένα Κύπελλο Αγγλίας (2016), ενώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 οδήγησε τις «τουλίπες» στο βάθρο και την τρίτη θέση.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης