Μπεργκ: «Να κερδίσουμε ξανά τον κόσμο μας»

Μπεργκ: «Να κερδίσουμε ξανά τον κόσμο μας»

Ως ευκαιρία να κερδίσει ο Παναθηναϊκός ξανά την εμπιστοσύνη του κόσμου του θεωρεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Μάρκους Μπεργκ, όπως δήλωσε στην εκπομπή «Γκολ Χωρίς Σύνορα» του ΣΚΑΪ. 

Μπεργκ: «Να κερδίσουμε ξανά τον κόσμο μας»
Ο Μάρκους Μπεργκ θέλει τη νίκη στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ για έναν επιπλέον λόγο: να αποκατασταθεί η κλονισμένη εμπιστοσύνη των φίλων του «τριφυλλιού» για την ομάδα τους. 

Ο Σουηδός φορ μιλώντας στην εκπομπή «Γκολ Χωρίς Σύνορα» του ΣΚΑΪ παρουσιάστηκε αισιόδοξος για ένα καλό αποτέλεσμα. 

Αναλυτικά, ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε για: 

-το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Είμαστε έτοιμοι για άλλον έναν αγώνα εντός έδρας. Θα είναι δύσκολο. Αισθανόμαστε πολύ καλά, είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε ξανά τους φιλάθλους μας». 

-τις ελπίδες για νίκη: «Παίζουμε κι εμείς και οι αντίπαλοι για την νίκη, πάντα θέλουμε τις νίκες. Από κει και πέρα κάθε αγώνας είναι διαφορετικός. Από την δική μας την πλευρά αντιμετωπίζουμε ομάδες που παίζουν για να αμυνθούν ακόμα και με 10 παίκτες όμως αυτό που κάνουμε είναι να δουλεύουμε πάνω σε αυτό και να βελτιωνόμαστε συνεχώς». 

-τα δυνατά σημεία των δύο ομάδων: «Έχουν πολλά θετικά σαν ομάδα και καλή άμυνα η οποία προσπαθεί να μην δώσει ευκαιρίες στον αντίπαλο. Από κει και πέρα πιστεύω ότι θα πρέπει να έχουμε περισσότερους παίκτες στην μικρή περιοχή και να δημιουργήσουμε φάσεις. Δεν έχουμε επικεντρωθεί στην ΑΕΚ αλλά κοιτάμε περισσότερο του δικούς μας αγώνες. Είναι μια ομάδα που έχει συμπαγή άμυνα όμως εμείς θα είμαστε καλύτεροι».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης