League Cup: Πολύτιμο 1-0 της Σαουθάμπτον επί της Λίβερπουλ για πρόκριση στον τελικό

League Cup: Πολύτιμο 1-0 της Σαουθάμπτον επί της Λίβερπουλ για πρόκριση στον τελικό

Με γκολ του Ρέντμοντ (20') η Σαουθάμπτον νίκησε την Λίβερπουλ στο πρώτο σκέλος των ημιτελικών του League Cup και της έφραξε τον εύκολο δρόμο προς τον τελικό

League Cup: Πολύτιμο 1-0 της Σαουθάμπτον επί της Λίβερπουλ για πρόκριση στον τελικό
Ο Γίργκεν Κλοπ χρησιμοποίησε βασικούς, ο Φιλίπε Κουτίνιο επέστρεψε από τραυματισμό, όμως οι Reds ηττήθηκαν απόλυτα δίκαια από την Σαουθάμπτον η οποία με γκολ του Ρέντμοντ πήρε πολύτιμο 1-0 και προβάδισμα για να βρεθεί για πρώτη φορά από το 1979 στον τελικό της διοργάνωσης. Δοκάρι είχε ο σκόρερ, από το ζευγάρι Γιουνάιτεντ-Χαλ θα βγει ο άλλος φιναλίστ.

Σε ένα ματς που ήταν ισορροπημένο στο ξεκίνημά του, την πρώτη φάση είχε η Λίβερπουλ με το δυνατό βολέ του Φιρμίνο να αποκρούει ο Φόρστερ. Η Σαουθάμπτον απάντησε με δύο φάσεις σε ένα λεπτό με τη μία να γίνεται γκολ. Στο 19' ο Κάριους σταμάτησε με τα πόδια τον Ρέντμοντ, όμως στο επόμενο λεπτό ο επιθετικός των γηπεδούχων νίκησε τον Γερμανό keeper μετά το λάθος του Κλάβαν και τον συνδυασμό των Τάντιτς-Ροδρίγες (1-0). Οι Αγιοι στέκονταν πλέον καλύτερα στο ματς, όμως οι Reds ζήτησαν πέναλτι στο 31' για μαρκάρισμα του Σεντρίκ Σοάρες στον Λούκας Λέιβα. Το πρώτο μέρος τελείωσε με φάση για την ομάδα του Κλοντ Πιέλ όταν ύστερα από προσπάθεια που ξεκίνησε από τον Μπερτράντ, ο Τάντιτς έδωσε στον Ρέντμοντ αλλά ο Κάριους απέκρουσε.

Στο δεύτερο μέρος η Σαουθάμπτον έβγαλε περισσότερο πάθος στο ματς και παίρνοντας τις περισσότερες μονομαχίες προστάτευσε το προβάδισμα και θα μπορούσε να έχει πάρει πιο 'καθαρό' ενόψει του επαναληπτικού. Η Λίβερπουλ από την άλλη, παρά την παρουσία του Κουτίνιο δεν βρήκε λύσεις και μπορεί να νιώθει τυχερή που το σκορ έμεινε στο 1-0. Στο 66' ο Σεντρίκ Σοάρες έφυγε στην κόντρα και σούταρε στα πλαϊνά δίχτυα ύστερα από πάσα του Ρέντμοντ, ο οποίο στο 84' έκανε υπέροχη λόμπα από δεξιά όμως η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο και τον Λόβρεν και δεν πήγε στα δίχτυα.

Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης