ΑΕΚ: Μένει μέχρι να φύγει ο Ζοσέ Μοράις

ΑΕΚ: Μένει μέχρι να φύγει ο Ζοσέ Μοράις

Την απόφαση να προσληφθεί ένας εγνωσμένης αξίας προπονητής έχει πάρει ο Δημήτρης Μελισσανίδης

ΑΕΚ: Μένει μέχρι να φύγει ο Ζοσέ Μοράις
Πειράματα… τέλος. Αυτό με τον Ζοσέ Μοράις δεν πέτυχε και η ΑΕΚ δεν μπορεί να συνεχίσει να ποντάρει τις τύχες της σε… «λαχεία». Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που πέρα από την κακή βαθμολογική θέση και τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας εισπράττει πλέον και σκληρή κριτική από οπαδούς και ΜΜΕ το πήρε απόφαση: θα αναθέσει τα ηνία της ομάδας σε έναν εγνωσμένης και αποδεδειγμένης αξίας προπονητή. Έναν άνθρωπο που θα αξιοποιήσει το ρόστερ και θα οργανώσει την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. 

Μέχρι να βρεθεί αυτός η «Ένωση» θα πορευτεί στον πάγκο με τον Ζοσέ Μοράις ή έστω με κάποιον άλλο που θα κριθεί επαρκής για τη μεταβατική αυτή περίοδο, που δεν είναι καθόλου εύκολη, καθώς απαιτείται να σωθεί οτιδήποτε σώζεται από μια ήδη αποτυχημένη σεζόν. 

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ θα ήθελε… χθες να είχε στον πάγκο έναν προπονητή με εκτόπισμα και ικανότητες να ξαναβάλει την ΑΕΚ στο σωστό δρόμο, ωστόσο γνωρίζει πως δεν υπάρχουν περιθώρια για μία ακόμη βιαστική επιλογή, μετά από αυτές των Κετσπάγια και Μοράις που εκ του αποτελέσματος αποδείχτηκαν λανθασμένες. 

Κλείσιμο
Ήδη εδώ και μέρες στα γραφεία της ΠΑΕ φτάνουν προτάσεις ατζέντηδων για προπονητές, ενώ ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, που έδειξε διάθεση να στηρίξει μέχρι τέλους την επιλογή του Ζοσέ Μοράις καλείται πλέον να ερευνήσει την αγορά. Στόχος είναι ο εκλεκτός να βρεθεί το συντομότερο δυνατό, αλλά πρωτίστως να πληροί τις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, το θέμα να το πάρει… προσωπικά ο «τίγρης». 

Οι επόμενες μέρες στην ΑΕΚ είναι κρίσιμες, ακόμη δε περισσότερο οι αποφάσεις που θα ληφθούν για τη συνέχεια.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης