Τρομερό: Όλες οι ισπανικές ομάδες συνεχίζουν στην Ευρώπη!

Τρομερό: Όλες οι ισπανικές ομάδες συνεχίζουν στην Ευρώπη!

Ένα καταπληκτικό στατιστικό έχει διαμορφωθεί μετά το τέλος της φάσης των ομίλων σε Champions και Europa League καθώς η Ισπανία είναι η μοναδική χώρα που… βλέπει όλες τις ομάδες της να συνεχίζουν

Τρομερό: Όλες οι ισπανικές ομάδες συνεχίζουν στην Ευρώπη!
Είναι τρομερό, αλλά επιβεβαιώνει τον πίνακα κατάταξης των χωρών και την κυριαρχία των ισπανικά ομάδων! Η Ισπανία είναι η μοναδική χώρα που… βλέπει όλες τις ομάδες της που αγωνίστηκαν από την αρχή της σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, να συνεχίζουν και μετά τον Δεκέμβρη! 

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος της φάσης των ομίλων σε Champions και Europa League και οι επτά ισπανικές ομάδες συνεχίζουν. Οι Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης, Σεβίλλη βρίσκονται στους «16» του Champions League και οι Βιγιαρεάλ, Θέλτα, Μπιλμπάο στους «32» του Europa League.

Σε καμία άλλη χώρα δεν συμβαίνει αυτό, αφού οι Γερμανοί έχουν δύο ομάδες εκτός Ευρώπης (Μάιντς, Χέρτα), όπως και οι Άγγλοι (Γουέστ Χαμ και Σαουθάμπτον). Τέλος, πέντε από τις έξι ιταλικές ομάδες συνεχίζουν, καθώς η Ίντερ αποκλείστηκε από το Europa League! 

Κλείσιμο
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης