Παναθηναϊκός-Θέλτα 0-2 (τελικό)

Παναθηναϊκός-Θέλτα 0-2 (τελικό)

Άλλη μια πικρή νύχτα για τον Παναθηναϊκό σε μια πολύ κακή ευρωπαϊκή χρονιά - Στο 4' με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή ο Γκουιντέτι έδωσε προβάδισμα στην ισπανική ομάδα - Το 0-2 στο 76' με πέναλτι του Ορεγιάνα

Παναθηναϊκός-Θέλτα 0-2 (τελικό)
Το Ευρωπαϊκό όνειρο του Παναθηναϊκού μετατράπηκε από ένα σημείο και μετα σε εφιάλτη, καθώς οι πράσινοι κατάφεραν στα… τελειώματα των πρώτων τεσσάρων αγώνων τους να γνωρίσουν τρεις ήττες και να πάρουν μία ισοπαλία (το 2-2 στην Λιέγη όπου είχαν προηγηθεί με 0-2).

Η υπόθεση πρόκριση είχε «πετάξει» από νωρίς κι ο μαθηματικός αποκλεισμός ήρθε την περασμένη αγωνιστική στο Άμστερνταμ, ωστόσο ο αδιάφορος στο σημερινό ματς Παναθηναϊκός έχει κινητρο για να κάνει τη ζημιά στη Θέλτα.

Έχοντας πάρει μια νίκη ψυχολογίας στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να κάνει ντεμπούτο και στην Ευρώπη, το τριφύλλι θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη σε όμιλο του Europa League μετά από 4 χρόνια.

Κλείσιμο
Ο Έλληνας τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον υπερβολικά κουρασμένο Μπέργκ και τον ανέτοιμο Λεντέσμα, ενώ θα επανέλθει κάτω από δοκάρια ο Στιλ καθώς ο Βλαχοδήμος δεν είναι στην Ευρωπαϊκή λίστα. 

Παναθηναϊκός (4-4-1-1): Στιλ - Μέστο, Μολέδο, Ιβανόφ, Χουχούμης - Ζέκα, Λουντ, Εμποκού, Γουακάσο - Βιγιαφάνιες - Ρινάλντι.
Στον πάγκο: Κοτσόλης, Κουτρουμπής, Ιμπάρμπο, Λέτο, Μαρινάκης, Χουλτ, Κουλιμπαλί.

Θέλτα (4-3-3): Ρούμπεν - Μάγιο, Καμπράλ, Ρονκάλια, Τζόνι - Ραντόγια, Βας, Ερνάντεθ - Μπονγκοντά, Γκουιντέτι, Ορεγιάνα.
Στον πάγκο: Άλβαρες, Κόστας, Ντίας, Σίστο, Γκόμες, Σενιέ, Ρόσι.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης