ΠΑΟΚ: Κλεισμένοι στο ξενοδοχείο ως την Πέμπτη!

ΠΑΟΚ: Κλεισμένοι στο ξενοδοχείο ως την Πέμπτη!

Μετά την υποδοχή από τον Ιβάν Σαββίδη και την παραμονή τους το βράδυ της Κυριακής, οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα παραμείνουν μέχρι και την Πέμπτη στο ξενοδοχείο ενόψει του αγώνα με την Σλόβαν

ΠΑΟΚ: Κλεισμένοι στο ξενοδοχείο ως την Πέμπτη!
Τελικά, δεν ήταν μόνον η… υποδοχή από τον Ιβάν Σαββίδη, ούτε η διανυκτέρευση τους στο «Μακεδονία Παλλάς», το βράδυ της Κυριακής, για τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα παραμείνουν στο ξενοδοχείο μέχρι και την Πέμπτη, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα με την Σλόβαν Λίμπερετς, σε μια προσπάθεια να αποφορτιστούν ενόψει του «τελικού».

Η απόφαση λήφθηκε «ως ένα μέτρο αποσυμπίεσης και συγκέντρωσης», υποστηρίζουν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς ο αγώνας της Πέμπτης κρίνεται καθοριστικός για το ευρωπαϊκό μέλλον της ομάδας.
Κλείσιμο

Ο Ιβάν Σαββίδης συνομίλησε με τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος και τον Βλάνταν Ίβιτς, σε μια προσπάθεια να αντιληφθεί τα αίτια της κακής πορείας της ομάδας, αλλά εμφανίστηκε ιδιαίτερα ψύχραιμος και καθησυχαστικός, αφού και ο ίδιος θα αντιλήφθηκε ότι η οποιαδήποτε ένταση δε θα βοηθήσει καθόλου την ομάδα ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Πέμπτης για την τελευταία αγωνιστική του Europa League.

Εκρινε, λοιπόν, ότι δεν είναι η κατάλληλη ώρα για παρατηρήσεις και κατηγορίες, θεωρώντας πως ο αγώνας με τη Σλόβαν έχει χαρακτήρα «τελικού» για τον ΠΑΟΚ.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης