Όλα ανοιχτά για Ζιλμπέρτο και… Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό

Όλα ανοιχτά για Ζιλμπέρτο και… Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα δεν έχει ανταποκριθεί πλήρως στα καθήκοντά του ως τεχνικός διευθυντής και δεν αποκλείεται να αλλάξει πόστο -  Ίσως παραμείνει (όχι ως προπονητής) μέχρι να βρει ομάδα ο Στραματσόνι

Όλα ανοιχτά για Ζιλμπέρτο και… Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό
Η αλλαγή προπονητή στον Παναθηναϊκό ίσως να μην είναι η μοναδική διαφοροποίηση στον Παναθηναϊκό μετά και την ήττα από τον ΟΦΗ στο Κύπελλο. Ο Αντρέα Στραματσόνι αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας και τη θέση του πήρε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αλλά ίσως να σημειωθούν εξελίξεις και σε άλλα μέτωπα. 

Ούτως ή άλλως είχε φανεί και μετά τη βαριά ήττα με 3-0 στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ότι υπάρχουν σκέψεις για αλλαγές σε πολλά μέτωπα. 

Όπως έχει μεταδώσει ο Τάσος Νικολογιάννης από το μεσημέρι της Πέμπτης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 «παίζει» το σενάριο να τεθεί και θέμα Ζιλμπέρτο Σίλβα. Όχι δηλαδή να φύγει εντελώς από το «τριφύλλι» όπως ακούστηκε, αλλά είναι αρκετά πιθανό να απομακρυνθεί από τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας και να συνεχίσει να την υπηρετεί από άλλο πόστο. Εξετάζεται σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο, αλλά δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο στην παρούσα φάση. 

Κλείσιμο
Από την άλλη, όπως αναφέρεται στην « Πράσινη» δεν αποκλείεται να παραμείνει μέχρι νεωτέρας και ο Αντρέα Στραματσόνι, αλλά όχι φυσικά ως προπονητής. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, ο Ιταλός θα βοηθήσει στο μεταγραφικό κομμάτι (άλλωστε έχει ακούσει αρκετά θετικά σχόλια για τους παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι) και στο θέμα των πιθανών πωλήσεων παικτών. 

Υπενθυμίζεται ότι στην ανακοίνωση της ΠΑΕ για τη λύση της συνεργασίας με τον Στραματσόνι αναφέρεται στην τελευταία πρόταση: «Ο Πρόεδρος ζήτησε από τον Αντρέα Στραματσόνι να συνεχίσει να ενισχύει και να υποστηρίζει το σχέδιό του για τον Παναθηναϊκό». 
Ωστόσο, δεν θα πρόκειται για μια μόνιμη λύση και ο 40χρονος τεχνικός θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό μέχρι να βρει τον επόμενο σύλλογο που θα προπονήσει.

Πηγή:
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης