Καλλιθέα - Ατρόμητος 1-0: Έβαλε φωτιά στον όμιλο

Καλλιθέα - Ατρόμητος 1-0: Έβαλε φωτιά στον όμιλο

Η Καλλιθέα με γκολ του Σταματάκου νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο και πλέον έκανε... θρίλερ τον όμιλο καθώς και οι 4 ομάδες έχουν από 3 βαθμούς και τα εισιτήρια της πρόκρισης θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική!

Καλλιθέα - Ατρόμητος 1-0: Έβαλε φωτιά στον όμιλο
Μετά τη μεγάλη ανατροπή και το μεγάλο «διπλό» στην Τούμπα, ο Ατρόμητος δεν παρουσιάστηκε το ίδιο καλός στο Ελ Πάσο κόντρα στην Καλλιθέα. Οι Περιστεριώτες δεν μπορούσαν να τελειώσουν τις φάσεις και η ομάδα του Γκώνια πήρε μία μεγάλη νίκη, αφού ήταν εξαιρετικά στημένη στον αγωνιστικό χώρο, η οποία την έβαλε στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού πλέον έχουμε τετραπλή ισοβαθμία στον 7ο όμιλο.

Ευκαιρίες εκατέρωθεν
Το πρώτο ημίχρονο στο Ελ Πάσο είχε καλό ρυθμό, αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα, κυρίως στη μεσαία γραμμή, καθώς και φάσεις και για τις δύο ομάδες.

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν στο 13', όταν το σουτ του Σταματάκου κόντραρε στον Ζησόπουλο και κατέληξε κόρνερ, ενώ στο 19' ένα λάθος του Ντούνη λίγο έλειψε να φέρει το γκολ για τον Ατρόμητο, όμως ο γκολκίπερ της Καλλιθέας μπλόκαρε το σουτ του Γροντή.
Κλείσιμο

Οι γηπεδούχοι πίεζαν ψηλά, αλλά έπεφταν πάνω στην καλή άμυνα των Περιστεριωτών, παρά ταύτα, όμως υπήρξαν μερικές καλές ευκαιρίες ακόμη.

Στο 27' ο Παπαδόπουλος έδωσε ωραία στον Γροντή, που απέφυγε τον Ντούνη, αλλά πλάσαρε άουτ από πολύ πλάγια, ενώ τρία λεπτά αργότερα το σουτ του Μπελή λίγο έξω από την περιοχή κατέληξε λίγο δίπλα από την εστία του Νίκου Παπαδόπουλου.

Τα σκληρά μαρκαρίσματα συνεχίστηκαν και μέχρι την ανάπαυλα, κάτι περαιτέρω δεν υπήρξε και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες δίχως σκορ.

Σταματάκος και 1-0
Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε στο πρώτο δεκάλεπτο, με την Καλλιθέα να σπαταλάει μία τεράστια ευκαιρία στο 48', όταν ο Ν. Παπαδόπουλος απέκρουσε ασθενώς το μακρινό σουτ του Μπέλη και ο Σταματάκος με κεφαλιά-ψαράκι έστειλε την μπάλα άουτ από... απόσταση βολής.

Ο τελευταίος, όμως, ήταν ο καλύτερος παίκτης των γηπεδούχων, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 55' βρήκε δίχτυα, όταν είδε ότι έχει χώρο και εκτέλεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για να ανοίξει το σκορ στο Ελ Πάσο

Πλήρωσε την αστοχία
Από εκεί κι έπειτα, άλλαξε άρδην η εικόνα του ματς. Ο Κορακάκης έβαλε στον αγωνιστικό χώρο τους Ούμπιντες, Στόιτσεφ και Τόμσο, με τον Ατρόμητο να πιέζει για την ισοφάριση και την Καλλιθέα να προσπαθήσει να κρατήσει το σκορ. Βέβαια, οι φιλοξενούμενοι πλήρωσαν την αστοχία τους, καθώς σπατάλησαν σημαντικές ευκαιρίες για να φέρουν το ματς στα ίσια.

Στο 65' ο Στόιτσεφ έκανε το σουτ από αριστερά μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ντούνη, ο οποίος... έβγαλε την κεφαλιά του Παπαδόπουλου τρία λεπτά αργότερα. Αυτή του Τόμσο στο 72' πέρασε πάνω από τα αντίπαλα δοκάρια, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ήρθε η μεγαλύτερη φάση του Ατρομήτου στον αγώνα.

Ο Παπαδόπουλος πλάσαρε τον Ντούνη, αυτός απέκρουσε και ο Τόμσο πλάσαρε ψηλά άουτ από θέση... βολής για να πετάξει την ευκαιρία αυτή στον... κάλαθο των αχρήστων. Από εκεί κι έπειτα, ο Γκώνιας προχώρησε στις δικές του αλλαγές, οι παίκτες του Κορακάκη γέμιζαν με νευρικότητα και η Καλλιθέα πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη για να έχουμε τετραπλή ισοβαθμία στον 7ο όμιλο.

Οι συνθέσεις
Καλλιθέα (Τάκης Γκώνιας): Ντούνης, Λεβέντης (85' Κυριζάκης), Μουκτάρης (83' Συριόπουλος), Γκίνη, Σταματάκος, Γουόρντεν (88' Σμυρλής), Τσίπρας, Μπέλης, Σταμόπουλος, Μάκο, Πάτας.
Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης): Ν. Παπαδόπουλος, Κατράνης, Ζησόπουλος, Κοντοές, Γκουγκούδης, Νάτσος, Γροντής (62' Τόμσο), Κεϊτά (54' Ούμπιντες), Μπρίτο (54' Στόιτσεφ), Λημνιός, Δ. Παπαδόπουλος.
Πηγή:www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης