Τα βρήκαν Super League και Nova

Τα βρήκαν Super League και Nova

Στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Λίγκας προέκυψε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών-  Διαβάστε τα λεφτά που θα πάρουν οι ομάδες και πως θα μοιραστεί το ποσό στους τέσσερις μεγάλους

Τα βρήκαν Super League και Nova
Λευκός καπνός και για το θέμα που προέκυψε με τη Nova και την Σούπερ Λίγκα. Οπως έγινε γνωστό μετά τη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας δε θα παρακρατηθούν οι ρήτρες όπως προβλεπόταν από την Nova και ταυτόχρονα η συνδρομητική τηλεόραση θα δώσει 235.000 ευρώ τα οποία θα μοιραστούν στις ομάδες άμεσα.

Τα συγκεκριμένα χρήματα είναι για τον μήνα Νοέμβριο και συμφωνήθηκε να δοθούν σε πέντε δόσεις αρχής γενομένης από την Δευτέρα. Με την προϋπόθεση βεβαίως όλα τα χρήματα να καταβληθούν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.

Ταυτόχρονα μένει ένα ποσό 700 με 750 χιλιάδων ευρώ το οποίοι θα μοιραστούν οι τέσσερις μεγάλες ομάδες. Οχι ισομερώς αλλά ανάλογα με την ανταποδοτικότητα και την εμπορικότητα των συλλόγων.

Κλείσιμο
Μένει να δούμε τι θα γίνει και με το 1,2 εκατομμύρια ευρώ από τα περσινά play off. Για τα συγκεκριμένα χρήματα θα γίνει εκ νέου συνάντηση Σούπερ Λίγκας με Nova για να βρεθεί η χρυσή τομή.

Επίσης συζητήθηκε το θέμα της μείωσης των ομάδων και το πως θα μπορέσουν οι σύλλογοι να είναι πιο υγιείς...

Οι αποφάσεις της Σούπερ Λίγκας όπως ανακοινώθηκαν:
1. Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της Σαπεκοένσε.
2. Εγκρίθηκε ομόφωνα η καταβολή των χρημάτων. Η σχέση της Σούπερ Λίγκας εξομαλύνεται και μπαίνει σ' ένα πλαίσιο συνεννόησης και καλής συνεργασίας.
3. Ως προς την 11η αγωνιστική αυτή αποφασίστηκε να διεξαχθεί στις 14-15 και 16 Ιανουαρίου με το σκεπτικό να τελειώσει ο πρώτος γύρος πριν αρχίσει ο δεύτερος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης