Σφαιρόπουλος: «Πρέπει να παίξουμε έξυπνα κόντρα στην Νταρουσάφακα»

Σφαιρόπουλος: «Πρέπει να παίξουμε έξυπνα κόντρα στην Νταρουσάφακα»

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων μίλησε για την αυριανή μάχη (19:00) μάχη με τους Τούρκους τονίζοντας ότι η ομάδα του έχει αφήσει πίσω της την ήττα από την Μακάμπι

Σφαιρόπουλος: «Πρέπει να παίξουμε έξυπνα κόντρα στην Νταρουσάφακα»
Στην Τουρκία βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού εν όψει του αυριανού αγώνα με την Νταρουσάφακα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας να μιλά για τις ιδιαιτερότητες της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

 «Σίγουρα έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα φέτος στην Ευρωλίγκα, δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς εάν έχασες ή εάν κέρδισες το προηγούμενο παιχνίδι, σκέφτεσαι μόνο το παιχνίδι που έχεις να παίξεις. Έχουμε ετοιμαστεί για να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Νταρουσάφακα είναι μια ομάδα, δεν ξέρω αν είναι έκπληξη, γιατί περιμέναμε πως θα είναι καλή ομάδα με το μπάτζετ αυτό και τη στελέχωση που έκανε το καλοκαίρι» δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» και συνέχισε:

«Είναι μια αθλητική ομάδα που έχει πολλούς καλούς σκόρερ, εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στα αμυντικά μας καθήκοντα,  να σταματήσουμε αφενός τους αντιπάλους μας και μέσω της άμυνας να βγούμε στην επίθεση, να έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, ομαδικότητα και να παίξουμε έξυπνα για να φέρουμε το παιχνίδι εκεί που θέλουμε. Έχουνε τέσσερις ψηλούς εκτός από τον Ερντέν και τον Σαβάς που είπατε, έχουμε δυνατή φροντ λάιν, δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν έχουν ψηλούς».

Κλείσιμο
Και κατέληξε όσον αφορά τον τρόπο που πρέπει να παίξει ο Ολυμπιακό: «Είναι γεμάτη ομάδα, γενικά πρέπει να παίξουμε έξυπνα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης