Οι οπαδοι της Έβερτον ανάγκασαν τον Ρόναλντ Κούμαν να αλλάξει χρώμα στο στολισμό του χριστουγεννιάτικου δένδρου του!

Οι οπαδοι της Έβερτον ανάγκασαν τον Ρόναλντ Κούμαν να αλλάξει χρώμα στο στολισμό του χριστουγεννιάτικου δένδρου του!

Το «μίσος» των οπαδών της Έβερτον για την Λίβερπουλ και κατ’ επέκταση κάθε τι κόκκινο το κατάλαβε με έναν περίεργο τρόπο κι ο Ολλανδός προπονητής των «ζαχαρωτών»

Οι οπαδοι της Έβερτον ανάγκασαν τον Ρόναλντ Κούμαν να αλλάξει χρώμα στο στολισμό του χριστουγεννιάτικου δένδρου του!
Από το περασμένο καλοκαίρι όταν και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Έβερτον, αφήνοντας την Σαουθάμπτον, η σχέση του Ρόναλντ Κούμαν με τους οπαδούς τις ομάδες έχει περάσει αρκετές δοκιμασίες…

Οι «μπλε» του Λίβερπουλ πραγματοποιούν συμπαθητική πορεία (7οι με 19 βαθμούς και ρεκόρ 5 νίκες, 4 ισοπαλίες, 4 ήττες), ωστόσο ο Ολλανδός προπονητής έχει καταφέρει να «σοκάρει» τους οπαδούς της ομάδας με τις δηλώσεις του.

Αρχικά όταν είπε ορθά κοφτά πως ο αρχισκορερ του συλλόγου Ραμέλου Λουκάκου «είναι για μια ομάδα μεγαλύτερη από την Έβερτον» και κατόπιν όταν έχρισε δήλωσε πως «φαβορί για τον φετινό τίτλο είναι η… Λίβερπουλ».

Κλείσιμο
Αυτό το τελευταίο, σύμφωνα με τη λογική των οπαδών της ομάδας δεν μπορεί να ειπωθεί ποτέ από έναν προπονητή του συλλόγου. Ποτέ…

Κι αν ο Κούμαν δεν είχε αντιληφθεί το ανείπωτο μίσος που υπάρχει για την συμπολίτισσα το κατάλαβε με αφορμή μία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και η οποία παρουσίαζε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι του σπιτιού του.

«Σχεδόν Χριστούγεννα…», έγραψε ο Ολλανδός περιμένοντας ευχές και λίγα καλά λόγια από αυτούς που τον ακολουθούν, αλλά διαψεύστηκε οικτρά.



Η επιλογή της οικογένειας να έχει κόκκινα στολίδια και κορδέλες στο δέντρο προκάλεσε την αντίδραση των οπαδών της Έβερτον.



«Κόκκινο χριστουγεννιάτικο δέντρο! Όχιιιιιι Ρόναλντ, πρέπει να είναι μπλε», «Αυτό το δέντρο είναι… κόκκινο και άσπρο», «Αλήθεια Ρόναλντ κόκκινο; Είμαι απογοητευμένος» «Ωραία επιλογή! Τώρα οι οπαδοί θα έχουν έναν επιπλέον λόγο να σε μισούν», ήταν ορισμένα από τα σχόλια που γράφτηκαν μέσα σε λίγα λεπτά κι ο Κούμαν άρον, άρον άλλαξε το… κόκκινο δέντρο με ένα… λευκό.



«Καλύτερο χρώμα;», έγραψε ο τεχνικός της Έβερτον ποστάροντας το νέο… δέντρο, αλλά θέλοντας να δείξει και την ενόχληση του λίγο αργότερα έγραψε: «Υπάρχουν πιο σοβαρά προβλήματα στον κόσμο από το να κάνει κάποιος θέμα για ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο»


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης