Αγώνας μπάσκετ για καλό σκοπό

Αγώνας μπάσκετ για καλό σκοπό

Αγώνας μπάσκετ για καλό σκοπό
Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διοργανώνει φιλανθρωπικό αγώνα καλαθοσφαίρισης μεταξύ των ομάδων της Ελληνικής Αστυνομίας και επώνυμων παλαίμαχων καλαθοσφαιριστών του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 16:30 στο κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνιος Τρίτσης» (Τέρμα Σύρου και Αριστοτέλους – Χολαργός).

Στόχος του αγώνα είναι η εθελοντική συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης [τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα κλπ] από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας και τους θεατές, τα οποία θα προσφερθούν σε Ιδρύματα της Χώρας. Για το σκοπό αυτό, θα υπάρχει στον προαύλιο χώρο του γυμναστηρίου ειδικό συνεργείο συγκέντρωσης των ειδών από τη Δ/νση Επικοινωνίας / Α.Ε.Α., όπου θα μπορεί όποιος επιθυμεί να προσφέρει είδη κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Παράλληλα, στο ημίχρονο του αγώνα, θα πραγματοποιηθούν διαγωνισμοί και παιχνίδια με τη συμμετοχή παιδιών που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση. Το Κλειστό Γυμναστήριο στο οποίο θα λάβει χώρα ο αγώνας, παραχωρήθηκε δωρεάν από το Δήμο Χολαργού - Παπάγου και η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί χωρίς να προκληθούν δαπάνες εις βάρος του κρατικού προϋπολογισμού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης