Βίντεο: Νίκη και στο League Cup η Λίβερπουλ και με ρεκόρ από τον πιτσιρικά Γούντμπερν!

Βίντεο: Νίκη και στο League Cup η Λίβερπουλ και με ρεκόρ από τον πιτσιρικά Γούντμπερν!

Ο Οριγκί άνοιξε το δρόμο πρόκρισης, ο Γούντμπερν έγινε ο νεαρότερος της παίκτης που σκοράρει και η Λίβερπουλ με το 2-0 επί της Λιντς θα βρεθεί για 17η φορά στα ημιτελικά του League Cup

Βίντεο: Νίκη και στο League Cup η Λίβερπουλ και με ρεκόρ από τον πιτσιρικά Γούντμπερν!
Τρένο στην Premier League, αεράτη και στο League Cup. Η Λίβερπουλ τα πηγαίνει περίφημα και ο Κλοπ βγάζει άσους από το μανίκι του. O Μπεν Γούντμπερν ήρθε από τον πάγκο κι έγινε ο νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου (17 ετών, 45 ημερών) αφήνοντας πίσω του τον Μάικλ Όουεν (17 ετών, 145 ημερών). Ο Οριγκί βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση κι έδωσε ξανά λύσεις. Με το 2-0 επί της Λιντς οι Κόκκινοι βρέθηκαν στα ημιτελικά της διοργάνωσης για 17η φορά, κάτι που δεν έχει πετύχει άλλη ομάδα.

Η Λιντς μόνο ως... αουτσάιντερ δε μπήκε στο ματς κι έφερε σε αρκετές περιπτώσεις σε δύσκολη θέση τη Λίβερπουλ. Οι Κόκκινοι είχαν τον έλεγχο, αλλά όχι και την ουσία. Μάλιστα, Ντάλας και Ντουκαρα ανάγκασαν τον Μινιολέ σε καλές επεμβάσεις. Δυο μεγάλες ευκαιρίες στο β' μέρος, ωστόσο ο Βαϊνάλντουμ για τη Λίβερπουλ και ο Ρουφ για τη Λιντς είδαν τη μπάλα να χτυπά στο δοκάρι. Η λύση ήρθε στο 75', με τον Οριγκί να σκοράρει το έκτο του γκολ στα έξι τελευταία ματς για το League Cup. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Γούντμπερν έπιασε την ευκαιρία από τα μαλλιά και διαμόρφωσε το 2-0. Στο 84' οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να μπουν στο ματς, αλλά το γκολ του Γουντ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ετσι, η Λιντς έχασε δέκατη φορά στα δώδεκα τελευταία ματς για το League Cup κόντρα σε ομάδες της Premier.

Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης