Κορακάκης: «Σπουδαία νίκη κόντρα στην ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο»

Κορακάκης: «Σπουδαία νίκη κόντρα στην ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο»

Τα καλύτερα λόγια για τη νοοτροπία των παικτών του είχε να πει ο Γιώργος Κορακάκης, τονίζοντας ότι όταν όλοι πίστευαν ότι το ματς είχε τελειώσει, εκείνοι πίστεψαν στη νίκη και επέστρεψαν στο ματς

Κορακάκης: «Σπουδαία νίκη κόντρα στην ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο»
Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του όταν έμειναν πίσω στο σκορ με 3-1 στάθηκε με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Κορακάκης, τονίζοντας ότι όλοι πίστεψαν ότι το ματς είχε χαθεί, εκτός από τους ίδιους. 

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ατρόμητου: 

«Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε ρυθμό. Ήταν καλύτερος, πολύ καλύτερος. Φάνηκε και στο ματς της περασμένης Πέμπτης. Ωστόσο, αυτό που κρατάμε και είπα και μετά την ΑΕΚ είναι ότι η ομάδα είχε χαρακτήρα. Αυτή την ομάδα θέλουμε. Να παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι το 90' και στο τέλος καταφέραμε και δικαιωθήκαμε, κάνοντας μια σπουδαία νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο». 

Κλείσιμο
Για το αν ήταν η φάση της αποβολής ήταν καθοριστική για την ανατροπή: «Ήταν καθοριστική φάση, αλλά δίκαιη η αποβολή. Μπορώ να πω ότι αγχωθήκαμε κυρίως στο τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ, γιατί εκείνη τη στιγμή είχαμε μειώσει και είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Και πάλι, όμως. Τα παιδιά δεν το έβαλαν κάτω και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα». 

Για το τι έπαιξε ρόλο στην ανατροπή του ματς: «Στο β' ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μας έδωσε χώρο γιατί είχε το αποτέλεσμα. Μας άφησε την κυκλοφορία, καταφέραμε να βάλουμε το γκολ. Το 2-0 στο α' ημίχρονο είναι επικίνδυνο για την ομάδα που προηγείται γιατί αν σκοράρει η ομάδα που χάνει, ανακτά την ψυχολογία που δεν είχε εκείνη τη στιγμή. Ήταν βασικός παράγοντας αυτός. Ωστόσο, το ξαναλέω ότι το πιο σπουδαίο για την ομάδα μου ήταν ότι μετά το τρίτο γκολ δεν τα παράτησαν, γιατί όλοι οι άλλοι πίστεψαν ότι το παιχνίδι τελείωσε».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης