Έξαλλος ο Στραματσόνι στο ημίχρονο του αγώνα της Νέας Σμύρνης

Έξαλλος ο Στραματσόνι στο ημίχρονο του αγώνα της Νέας Σμύρνης

«Τι κάνετε; Δεν είναι εικόνα αυτή» έλεγε ο Ιταλός στους παίκτες του κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στο ματς με τον Πανιώνιο - Ποιες ήταν οι ατάκες των ποδοσφαιριστών

Έξαλλος ο Στραματσόνι στο ημίχρονο του αγώνα της Νέας Σμύρνης
Η χθεσινή εικόνα του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη ήταν ξανά απογοητευτική και η ήττα δεν ήρθε χάρη στο γκολ του Λούκας Βιγιαφάνιες στο φινάλε, αλλά και χάρη στην αστοχία των γηπεδούχων. Ο Αντρέα Στραματσόνι, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, ήταν έξαλλος με τους ποδοσφαιριστές του και με τα όσα έβλεπε απ’ αυτούς στον αγωνιστικό χώρο. 

«Τι κάνετε; Τι εικόνα είναι αυτή που δείχνετε; Πάλι τα ίδια; Έχουμε ευκαιρία να μειώσουμε τη διαφορά από την κορυφή και παρουσιάζεστε έτσι; Αν δεν αλλάξετε θα χάσουμε. Θέλετε να χάσουμε; Να χαρίσουμε το παιχνίδι ξανά;», έλεγε ο «Στράμα», φωνάζοντας στους παίκτες για να συνεχίσει: 

«Δεν κάνετε τίποτα απ’ όσα έχουμε πει.. Ο Πανιώνιος μπαίνει στην περιοχή μας και δεν κάνουμε τίποτα για να τους σταματήσουμε. Αλλα είχαμε πει πριν από το ματς και άλλα βλέπω τώρα. Δεν καταλαβαίνω τι κάνετε. Θα μπορούσαμε να χάνουμε. Και αν συνεχίσουμε έτσι να είστε σίγουροι πως θα χάσουμε». 

Κλείσιμο
Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές τόνιζαν: «Πρέπει να βελτιωθούμε. Δεν είναι εικόνα αυτή. Δεν κάνουμε τίποτα σωστά. Να μην κάνουμε λάθη, να σφίξουμε τις γραμμές και να κρατήσουμε περισσότερο μπάλα. Θα χάσουμε το παιχνίδι και την ευκαιρία να μπούμε πάλι στο πρωτάθλημα αν συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε έτσι». 

Φυσικά, παρά τη βελτίωση στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, δεν άλλαξε τίποτε για το «τριφύλλι». Η βελτίωση δεν ήρθε ποτέ, ο Παναθηναϊκός ήταν απογοητευτικός για μια ακόμη φορά και η νέα «γκέλα» ήταν γεγονός…
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης