Προσφυγή κατά του διορισμού της διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ

Προσφυγή κατά του διορισμού της διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ

Νέο επεισόδιο στο θέμα της ΕΠΟ με τον πρόεδρο του Ινστιτούτου Διεθνούς και Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου Ανδρέα Μαλάτο να καταθέτει προσφυγή κατά του διορισμού της διοικούσας επιτροπής, αλλά και κατά της σχετικής τροπολογίας του Σταύρου Κοντονή

Προσφυγή κατά του διορισμού της διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ
Και το ποδόσφαιρό μας δεν πρόκειται να ησυχάσει ποτέ. Αυτό είναι σίγουρο και θα φανεί και αύριο Τρίτη στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, στο οποίο ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Διεθνούς και Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου Ανδρέας Μαλάτος θα καταθέσει προσφυγή ουσιαστικά εναντίον της FIFA και του διορισμού που έκανε της διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ.

Ο Μαλάτος θα καταθέσει την προσφυγή ως μέλος ποδοσφαιρικού σωματείου των βορείων προαστίων και θα ζητάει εκτός από το να κηρυχθεί άκυρος ο διορισμός της διοικούσας επιτροπής από την FIFA στην ΕΠΟ, να κηρυχθεί άκυρη η τροπολογία του πρώην υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή με την οποία νομιμοποιήθηκε η Επιτροπή Εξομάλυνσης στις συναλλαγές με τρίτους.

Επίσης θα ζητάει να ισχύσει η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου που έκανε λόγο για διορισμό προσωρινής διοίκησης και εκλογές μετά από δύο μήνες με βάση τον νόμο και όχι το καταστατικό της ΕΠΟ. Μάλιστα είναι σίγουρος πως θα προτείνει και ο ίδιος πρόσωπα που θα μπορούσαν να είναι στη νέα προσωρινή διοίκηση. Μένει να δούμε πλέον ποια θα είναι η τύχη της προσφυγής και τι θα ακολουθήσει μετά αν αυτή γίνει δεκτή.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης