Λεάλι: «Oλυμπιακός, η σωστή επιλογή»

Λεάλι: «Oλυμπιακός, η σωστή επιλογή»

Ο Ιταλός τερματοφύλακας σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ της πατρίδας του αποθεώνει τον Ολυμπιακό, μιλά για τις νέες προκλήσεις στην καριέρα του, αλλά και τους στόχους των Πειραιωτών

Λεάλι: «Oλυμπιακός, η σωστή επιλογή»
Ενθουσιασμένος ο Νίκολα Λεάλι με την επιλογή του να έρθει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακός. Αλλωστε, γι αυτόν αποτελεί ευκαιρία ζωής, κάτι που τόνισε και στα ιταλικά ΜΜΕ. «Είμαι σε μια ομάδα που έχει ως μοναδικό στόχο να κερδίζει. Είναι μια μεγάλη περιπέτεια και είμαι πολύ ικανοποιημένος που διάλεξα αυτή την προοπτική. Είμαι σε μια μεγάλη ομάδα και είμαι χαρούμενος» τόνισε ο Λεάλι. 

Για τους στόχους που έχει με τους Πειραιώτες, ο νεαρός γκολκίπερ πρόσθεσε: «Στόχος μας είναι να κερδίσουμε τη Super League και ό, τι μπορούμε στην Ελλάδα. Παράλληλα, θέλουμε να φτάσουμε μακριά στο Europa League. Μπορεί στην Ιταλία να θεωρείται συχνά μια χαμηλότερη... διοργάνωση, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ο ρυθμός είναι πολύ υψηλός. Είμαστε μέσα με τους στόχους και αυτό με κάνει χαρούμενο».

Ο Λεάλι μίλησε για την ευκαιρία που του δόθηκε, αλλά και τις νέες προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει στον Πειραιά «Αγωνίζομαι στα ευρωπαϊκά ματς και στο κύπελλο, ενώ μετά τον τραυματισμό του Καπίνο παίζω και στο πρωτάθλημα. Σε σύγκριση με το παρελθόν, η ιστορία μου είναι λίγο διαφορετική. Ο στόχος  είναι να μη δεχθώ γκολ, κι όταν αυτό συμβαίνει, σημαίνει ότι δεν είναι καλό. Πρέπει να βελτιωθώ, ώστε να είμαι τέλειος. Είμαι σε μια μεγάλη ομάδα και θέλουμε να κερδίζουμε»
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης