Στραματσόνι. «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και θέλουμε να επιστρέψουμε με βαθμούς»

Στραματσόνι. «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και θέλουμε να επιστρέψουμε με βαθμούς»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε ότι περιμένει την αντίδραση από την ομάδα του και την επιστροφή της στην Αθήνα με βαθμολογικά οφέλη από την έδρα της Σταντάρ

Στραματσόνι. «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και θέλουμε να επιστρέψουμε με βαθμούς»
Αισιόδοξος πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα αντιδράσουν μετά την ήττα από την Ξάνθη και πέρα από μια καλή εμφάνιση θα επιστρέψουν από τη Λιέγη και με βαθμούς εξέφρασε ο Αντρέα Στραματσόνι στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα της Πέμπτης. 

«Ξέρουμε πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι το ματς της Πέμπτης και είμαι σίγουρος πως μετά από αυτά τα ματς με τη Σταντάρ θα ξέρουμε το μέλλον μας στο Europa League. Καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι να κερδίσουμε και να επιστρέψουμε με βαθμούς στην Ελλάδα, για να ετοιμαστούμε για τη συνέχεια», τόνισε αρχικά ο Ιταλός προπονητής και συνέχισε: 

«Όλοι στην ομάδα μιλήσαμε και περιμένουμε αντίδραση μετά το άσχημο αποτέλεσμα της Κυριακής. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να δυσκολέψουμε την αντίπαλο. Η Σταντάρ στην έδρα της παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά είμαστε σίγουροι πως μπορούμε να κάνουμε καλή εμφάνιση για να τους φέρουμε σε δύσκολη θέση. Την Κυριακή χάσαμε μια καλή ευκαιρία να παραμείνουμε πρώτοι και είμαι βέβαιος πως θα αντιδράσουμε. Περιμένω μια καλή απόδοση από όλους και είμαστε συγκεντρωμένοι για το ματς. Το αποτέλεσμα με την Ξάνθη ανήκει στο παρελθόν και η σεζόν είναι μεγάλη. Πιστεύω πως δεν θα επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος». 

Ερωτηθείς από Βέλγο δημοσιογράφο για το πώς θα δυσκολέψει η ομάδα του τη Σταντάρ και αν θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την αδυναμία της στις στημένες φάσεις, απάντησε: «Ξέρουμε πώς παίζει η Σταντάρ. Παίζει πολύ επιθετικά, συνήθως με δύο σέντερ φορ και δύο επιθετικούς πλάγιους. Ίσως ακόμη να μην βρήκαν ακόμη την ισορροπία. Ξέρω πολλούς παίκτες τους καλά, όπως τον Μπελφοντίλ και τον Ντοσεβί. Εμείς έχουμε το δικό μας στυλ παιχνιδιού. Απέναντι στον Άγιαξ και τη Θέλτα κάναμε καλές εμφανίσεις, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε βαθμούς. Για μένα το να δυσκολέψουμε τη Σταντάρ σημαίνει να γυρίσουμε στην Αθήνα με βαθμούς». 

Όσο για το αν περιμένει κλειστό ή ανοιχτό ματς: «Το ματς αυτό είναι πολύ σημαντικό τόσο για μας, όσο και για τη Σταντάρ. Περιμένω δύο ομάδες που θα προσπαθήσουν να νικήσουν και η Σταντάρ θα έχει έξτρα ενέργεια από την παρουσία των φιλάθλων της. Όμως ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα διεθνής και διαθέτει παίκτες με πείρα σε τέτοια ματς. Ξέρουμε τι θα κάνουν και περιμένουμε ένα ανοιχτό ματς».
Πηγή:www.sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης