«Κλείδωσε» η αποστολή του Ολυμπιακού για Αστάνα

«Κλείδωσε» η αποστολή του Ολυμπιακού για Αστάνα

Οριστικά χωρίς τους Μάρκο Μαρίν και Ντε Λα Μπέγια θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός την Αστάνα στην αυριανή αναμέτρηση στο «Καραϊσκάκη» - Αντιθέτως επέστρεψε στην 18αδα ο Καρντόσο

«Κλείδωσε» η αποστολή του Ολυμπιακού για Αστάνα
Επισημοποιήθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση απέναντι στην Αστάνα για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League την Πέμπτη στο «Καραϊσκάκη». 

Επιβεβαιώθηκε η έκπληξη με τον Μάρκο Μαρίν, καθώς ο Πάουλο Μπέντο δεν συμπεριέλαβε στους εκλεκτούς του τον Γερμανό μεσοεπιεθετικό. Όπως αναμενόταν, εκτός έμεινε και ο Ντε Λα Μπέγια προκειμένου να προφυλαχθεί ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί για το πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα πρόσωπα είναι τα αναμενόμενα. 

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Πορτογάλου τεχνικού: Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα. 
Εκτός έμειναν και οι Γκονσάλο Πασιένσια και Φελίπε Πάρντο, οι οποίοι δεν έχουν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα των Πειραιωτών.
Κλείσιμο
Πηγή:www.sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης