Μεγάλη μάχη Μπαρτσελόνα - Μαν. Σίτι με κεντρικό πρόσωπο τον Γκουαρντιόλα

Μεγάλη μάχη Μπαρτσελόνα - Μαν. Σίτι με κεντρικό πρόσωπο τον Γκουαρντιόλα

Με ντέρμπι κλείνει η 3η αγωνιστική  - Δοκιμασίες για Νάπολι, Μπενφίκα και Ατλέτικο - Εύκολο έργο για Μπάγερν και Άρσεναλ - Δείτε τις αποψινές αναμετρήσεις και τις πιθανές ενδεκάδες

Μεγάλη μάχη Μπαρτσελόνα - Μαν. Σίτι με κεντρικό πρόσωπο τον Γκουαρντιόλα
Με μια μονομαχία κορυφής ολοκληρώνεται απόψε η 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα επιστρέφει για ακόμη μια φορά ως αντίπαλος στη Βαρκελώνη, αυτή τη φορά ως προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι και θα προσπαθήσει να «κλέψει» βαθμό ή βαθμούς από την Μπαρτσελόνα. Σε αυτή την προσπάθεια θα έχει μαζί του και τον αρχηγό Κομπανί που επέστρεψε μετά από καιρό. Από την άλλη πλευρά ο Λουίς Ενρίκε έχει κάθε λόγο να χαμογελά, καθώς ο Μέσι είναι πλέον καλά και θα σμίξει ξανά με τους Σουάρεζ και Νεϊμάρ με στόχο να πικράνουν τον Πεπ και τους παίκτες του.

Στο Μόναχο η Μπάγερν υποδέχεται την Αϊντχόβεν και θέλει να ξεσπάσει πάνω της μετά τα τρία συνεχή ανεπτιχή αποτελέσματά της σε Γερμανία και Ευρώπη που έχουν φέρει μουρμούρες στην εξέδρα καισ τη διοίκηση. Χτύπησε καμπανάκι ο Αντσελότι θέλοντας να αφυπνίσει τους παίκτες του ενόψει της συνέχειας τόσο στην Ευρώπη όσο και στις εγχώριες διοργανώσεις και προανήγγειλε αλλαγές. "Είχαμε μια εντελώς λανθασμένη νοοτροπία. Αντιλαμβάνομαι ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές και θα γίνουν" σημείωσε ο Ιταλός τεχνικός. Από την άλλη πλευρά η PSV δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι καθώς και εντός συνόρων έχει αρκετές απώλειες φέτος και μάλιστα εντός έδρας όπου τα προηγούμενα χρόνια ήταν πανίσχυρη, ενώ στον όμιλο έχει πάρει έως τώρα μόνο έναν βαθμό.

Την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται θέλει να επιβεβαιώσει η Ατλέτικο η οποία αντιμετωπίζει στη Ρωσία τη Ροστόφ και μοναδικός στόχος είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών που θα εξασφαλίσει κατά ένα μεγάλο ποσοστό την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Σιμεόνε ίσως θελήσει να φρεσκάρει την ενδεκάδα, ρίχνοντας στη μάχη από την αρχή Γκαϊτάν και Τόρες. Η Ροστόφ μπορεί να είναι δυνατή στην έδρα της αλλά θα πρέπει να υπερβάλει εαυτό για να διεκδικήσει κάτι καλό από το παιχνίδι.

Κλείσιμο
Τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να εκμεταλλευτεί η Βασιλεία που όπως δήλωσαν οι παίκτες της δεν ταξίδεψαν στο Παρίσι για να βγάλουν... σέλφι. Η δουλειά του Ουνάι Έμερι δεν έχει φανεί ακόμη στους Παριζιάνους και η ανεβασμένη ψυχολογικά Βασιλεία ευελπιστεί ότι θα κάνει την έκπληξη. Η αλήθεια είναι ότι η φυγή του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς έχει αφήσει τα σημάδια της...

Επίδειξη δύναμης απέναντι στη Λουντογκόρετς θέλει να κάνει η Άρσεναλ, η οποία - όπως κάθε χρόνο αυτή την περίοδο - «πετάει» στην Αγγλία και στην Ευρώπη παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Η Λουντογκόρετς ελπίζει μόνο σε θαύμα, με τον προπονητή της να δηλώνει ότι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. 

Ενδιαφέρον όσο και αμφίρροπο αναμένεται το παιχνίδι Σέλτικ - Γκλάντμπαχ στη Σκωτία. Η Σέλτικ είχε καταφέρει να πάρει ισοπαλία από την Μαν. Σίτι την προηγούμενη αγωνιστική και θέλει να χτίσει πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα. Βοηθό σε αυτή την προσπάθεια θα έχει... τις 8 απουσίες παικτών της γερμανικής ομάδας. 

Ισοδύναμες φαίνονται οι Ντιναμό Κιέβου και Μπενφίκα και όποια απο τις δύο πάρει την νίκη στο παιχνίδι αυτομάτως αποκτά σημαντικό προβάδισμα για την δεύτερη θέση που οδηγεί στην πρόκρισης στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ.

Για την πρώτη θέση φαβορί είναι η Νάπολι που υποδέχεται την Μπεσίκτας και θέλει να δείξει στο κονό της ότι ξεπερνά την μίνι κρίση με τις δύο συνεχόμενες ήττες στο Καμπιονάτο που την έχει φέρει επτά βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Γιουβέντους.


Όλα τα παιχνίδια και οι πιθανές ενδεκάδες:


21:45 Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Σίτι

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν - Ντιν (Ρομπέρτο), Πικέ, Μασεράνο, Άλμπα - Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Ινιέστα - Μέσι, Σουάρεζ, Νεϊμάρ

Μαν. Σίτι: Μπράβο - Ζαμπαλέτα, Οταμέντι, Στόουνς, Κλισί (Κολάροφ) - Φερναντίνιο, Γκουντογκάν - Ντε Μπρόινε, Σίλβα, Στέρλινγκ - Αγουέρο


21:45 Μπάγερν Μονάχου – Αϊντχόφεν

Μπάγερν: Νόιερ - Λαμ, Χούμελς, Μπόατενγκ, Αλάμπα - Αλόνσο, Τιάγκο, Κίμιχ - Ρόμπεν, Λεβαντόφσκι, Μίλερ

Αϊντχόβεν: Ζοέτ - Μπρενέτ, Μιρίν, Μορένο, Σβάαμπ, Βίλεμς - Προπέρ, Γκουαρδάδο, Σ. Ντε Γιονκ - Νάρσινγκ, Λ. Ντε Γιονκ



21:45 Σέλτικ – Γκλάντμπαχ

Σέλτικ: Γκόρντον - Λούστινγκ, Σβιατένγκο (Σιμούνοβιτς), Τουρέ, Τιέρνεϊ - Μπράουν, Μπίτον - Σινκλέρ, Ρόγκιτς, Φόρεστ - Ντεμπελέ

Γκλάντμπαχ: Σόμερ - Ελβέντι, Βέστεργκααρντ, Γιάντσκε - Τραορέ, Νταχούρντ, Στιντλ, Κράμερ, Βεντλ - Χέρμαν, Χαν


21:45 Παρί Σεν Ζερμέν – Βασιλεία

Παρί: Αρεόλα - Μεουνίρ (Οριέ), Μαρκίνιος, Σίλβα, Μάξουελ - Βεράτι, Κριχόβιακ, Ματουιντί - Λούκας, Καβάνι, Ντι Μαρία

Βασιλεία: Βάτσλικ - Λανγκ, Χόεγκ, Σούτσι, Γκαλεάνο - Ντιέ (Ζούφι), Τζάκα - Μπιάναρσον, Ντελγάδο, Στέφεν - Ντούμπια


21:45 Άρσεναλ – Λουντογκόρετς

Άρσεναλ: Τσεχ (Οσπίνα) - Μπεγερίν, Μουστάφι, Κονσιελνί, Μονρεάλ - Καθόρλα, Τζάκα - Γουόλκοτ, Οζίλ, Αϊόμπι - Σάντσεζ

Λουντογκόρετς: Στογιάνοφ - Μίνεφ, Μότι, Παλομίνο, Νατάναελ - Ντιάκοφ, Ανιτσέτ - Βούρα, Μαρσελίνιο, Βάντερσον - Καφού


21:45 Ροστόφ – Ατλέτικο Μαδρίτης

Ροστόφ: Τζανάεφ - Καλάτσεφ, Γκρανάτ, Νάβας, Μέλβια, Κουντριάσοφ - Νομπόα, Γκατσκάν, Ερόκιν - Αζμούν, Μπουκχάροφ

Ατλέτικο: Ομπλακ - Χουάνφραν, Σάβιτς, Γκοδίν, Λουίς - Γκάμπι, Κόκε, Καράσκο, Γκαϊτάν - Γκριεζμάν, Τόρες


21:45 Νάπολι - Μπεσίκτας

Νάπολι : Ρέινα, Μακσίμοβιτς, Κουλιμπαλί, Χισάι, Γκουλάμ, Αλαν, Ζορζίνιο, Χάμσικ , Καγιεχόν , Ινσίνιε, Μέρτενς

Μπεσίκτας: Φάμπρι – Γκιονούλ, Μαρσέλο, Τόσιτς, Ερκίν – Χάτσινσον, Ινλέρ – Κουαρέσμα, Ταλίσκα, Αντριάνο – Τοσούν


21:45 Ντιναμό Κιέβου - Μπενφίκα

Ντιναμό: Ρούντκο – Μοροζίουκ, Κασερίντι, Βίντα, Αντούνιες – Ριμπάλκα – Γιαρμολένκο, Σίντορτσουκ, Φέντορτσουκ, Γκονζάλες – Τζούνιορ Μοράες.

Μπενφίκα: Έντερσον – Σεμέδο, Ζαρντέλ, Λιντέλουφ, Γκριμάλντο – Φέζα, Πίτζι, Σάλβιο, Τσέρβι – Γκουέδες, Μήτρογλου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης