Βίντεο: Μεγάλες νίκες για Γιουβέντους και Πόρτο, συνεχίζει αήττητη η Λέστερ - Όλα τα γκολ

Βίντεο: Μεγάλες νίκες για Γιουβέντους και Πόρτο, συνεχίζει αήττητη η Λέστερ - Όλα τα γκολ

Ο Μπουφόν κράτησε όρθια την Γιουβέντους στην έδρα της Λυών - Φοβερή ανατροπή για την Πόρτο που νίκησε με 2-1 στις καθυστερήσεις στην έδρα της Μπριζ - Η Λέστερ έκανε το 3χ3 κόντρα στην Κοπεγχάγη - Η Ρεάλ συνέτριψε με 5-1 την Λέγκια ενώ η Ντόρτμουντ πέρασε από την έδρα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας επικρατώντας με 2-1 για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League

Βίντεο: Μεγάλες νίκες για Γιουβέντους και Πόρτο, συνεχίζει αήττητη η Λέστερ - Όλα τα γκολ
Το πρώτο πιάτο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν αν μη τι άλλο χορταστικό. Συνολικά 17 γκολ σημειώθηκαν στις 8 αναμετρήσεις και σε κάποιες απ’ αυτές το φινάλε ήταν συναρπαστικό.

Όπως για παράδειγμα στον 5ο όμιλο όπου η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχε την ευκαιρία να φέρει τα πάνω κάτω, καθώς κέρδιζε με 1-0 τη Μονακό μέχρι το 88’ (χάρις στο γκολ του δανεικού από τους Μονεγάσκους Τραορέ), αλλά σε εκείνο το σημείο ο Σίλβα ισοφάρισε σε 1-1 και οι Μονεγάσκοι έμειναν αήττητοι και πρωτοπόροι. Χωρίς γκολ έληξε το ντέρμπι Λεβερκούζεν – Τότεναμ με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο.

Βαθμολογία
1. Μονακό 5 (4-3)
2. Τότεναμ 4 (2-2)
3. Λεβερκούζεν 3 (3-3)
4. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2 (3-4)


Κλείσιμο

6ος όμιλος
Στον 6ο όμιλο ξεκαθάρισε οριστικά η κατάσταση ως προς τις δύο πρώτες θέσεις κι απομένει να δούμε αν η Ρεάλ ή η Ντόρτμουντ βρεθεί στην κορυφή.
Η Λέγκια Βαρσοβίας είχε δοκάρι, πανηγύρισε το πρώτο της γκολ στη διοργάνωση (μειώνοντας σε 2-1) όμως η Ρεάλ κέρδισε εύκολα με 5-1.
Το σημαντικό διπλό βέβαια ήταν αυτό της Ντόρτμουντ που νίκησε με 2-1 την Σπόρτινγκ στην Λισαβόνα με τους γηπεδούχους να ξυπνούν μετά το 0-2.

Βαθμολογία
1. Ρεάλ 7 (9-4)
2. Ντόρτμουντ 7 (10-3)
3. Σπόρτινγκ 3 (4-4)
4. Λέγκια 0 (1-13)


Real Madrid vs Legia Warszawa 5-1 Extended... από golgolgol1


All Goals & highlights – Sporting Lisbon 1-2... από Football2Live

7ος όμιλος
Η Λέστερ χάρις στο πρώτο γκολ του Μαχρέζ στο Τσάμπιονς Λιγκ έκανε το 3χ3 (χωρίς μάλιστα να έχει δεχθεί γκολ) σπάζοντας το αήττητο της Κοπεγχάγης, ωστόσο η μεγάλη κερδισμένη της βραδιάς είναι η Πόρτο που έκανε τεράστια ανατροπή στην έδρα της Μπριζ.
Οι «αλεπούδες» ήταν καλύτερες και προηγήθηκαν με τον Μαχρέζ, όμως στο φινάλε χρειάστηκε η κλάση του Σμάιχελ για να κερδίσουν.
Στο Βέλγιο η Μπριζ αιφνιδίασε και προηγήθηκε νωρίς, αλλά η Πόρτο με αντεπίθεση διαρκείας στο β’ ημίχρονο ισοφάρισε στο 72’ με τον Λαγιούν και πήρε τη νίκη με το πέναλτι του Σίλβα στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Βαθμολογία
1. Λέστερ 9 (5-0)
2. Κοπεγχάγη 4 (5-2)
3. Πόρτο 4 (3-3)
4. Μπριζ 0 (1-9)


Riyad Maher Amazing Goal - Leicester City vs FC... από greatviralvideo


CL : Bruges - Porto από motoro2

8ος όμιλος
Μπορεί να είναι πλέον 38 χρονών αλλά ο Λουίτζι Μπουφόν παραμένει ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο. Δεν είναι μόνο το πέναλτι του Λακαζέτ στο 35’ το οποίο απέκρουσε, αλλά κι όλες οι άλλες εκπληκτικές επεμβάσεις που έκανε κρατώντας το μηδέν για την Γιουβέντους (που έπαιζε με 10 από το 54’ λόγω αποβολής του Λεμινά) με τον Κουαδράδο στο 72’ να πετυχαίνει ένα καταπληκτικό γκολ χαρίζοντας το τρίποντο στους «μπιανκονέρι».
Με το ίδιο σκορ (σκόρερ ο Νασρί στο πρώτο ημίχρονο) πέρασε και η Σεβίλλη από την έδρα της έδρα της Ντινάμο Ζάγκερμπ.

Βαθμολογία
1. Γιουβέντους 7 (5-0)
2. Σεβίλλη 7 (2-0)
3. Λιόν 3 (3-2)
4. Ντίναμο Ζάγκρεμπ 0 (0-8)




0-1 Samir Nasri Goal 18.10.2016 HD από golgolgol1

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης