Σμάιχελ: «Μιλήσαμε στα αποδυτήρια και λύσαμε κάποια θέματα»

Σμάιχελ: «Μιλήσαμε στα αποδυτήρια και λύσαμε κάποια θέματα»

Ο τερματοφύλακας της Λέστερ παραδέχθηκε ότι η κακή πορεία των πρωταθλητών έχει θορυβήσει τους παίκτες, ωστόσο έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην ομάδα

Σμάιχελ: «Μιλήσαμε στα αποδυτήρια και λύσαμε κάποια θέματα»
Η Λέστερ στην παρθενική της συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει κάνει την καλύτερη δυνατή εκκίνηση (δύο νίκες με Μπριζ και Πόρτο) κι αύριο υποδέχεται την Κοπεγχάγη, ωστόσο η πορεία της στην Πρέμιερ Λιγκ απέχει πολύ από την… περσινή.

Πέρσι οι «αλεπούδες» είχαν γνωρίσει τρεις ήττες όλες κι όλες, αλλά φέτος μετά από 8 αγωνιστικές έχει χάσει ήδη τέσσερα ματς κι όπως αποκάλυψε ο αρχηγός Κάσπερ Σμάιχελ αυτή η κακή πορεία αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης στα αποδυτήρια.

«Είχαμε μια κουβέντα μεταξύ μας οι παίκτες. Ειπώθηκαν πράγματα και νομίζω ότι λύσαμε κάποια θέματα. Πρέπει να προχωρήσουμε όμως γιατί είναι μια μεγάλη σεζόν. Είχαμε κάποιες κακές εμφανίσεις μακριά από την έδρα μας, αλλά υπάρχει μεγάλη αυτοπεποίθηση σε όλους ότι μπορούμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση», είπε ο Δανός πορτιέρο και συμπλήρωσε με νόημα: 

Κλείσιμο
«Η πρώτη Ευρωπαϊκή βραδιά εδώ κόντρα στην Πόρτο, ήταν φανταστική και έπιασα κάποιες φορές των εαυτό μου να θυμάται τα βράδια της Τρίτης που παίζαμε εδώ στο ίδιο γήπεδο με πολύ λιγότερο κόσμο για το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ. Έχουμε διανύσει μεγάλο δρόμο για να φτάσουμε μέχρι εδώ κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάει κανείς».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης