Στο πλευρό της ΑΕΚ η Μυρτώ - Πανηγύρισε τα γκολ του Πλατέλλα

Στο πλευρό της ΑΕΚ η Μυρτώ - Πανηγύρισε τα γκολ του Πλατέλλα

Η περιπέτεια της υγείας της είχε προκαλέσει σοκ, όμως δεν της στέρησε τις ευκαιρίες να περνάει όμορφα - Η Μυρτώ εκμεταλλεύτηκε την παρουσία της ΑΕΚ στη Λάρισα και είδε την ευχή της να πραγματοποιείται

Στο πλευρό της ΑΕΚ η Μυρτώ - Πανηγύρισε τα γκολ του Πλατέλλα
Μια εκλεκτή καλεσμένη είχε η ΑΕΚ στο AEL Fc Arena, στη νίκη της με 2-1 επί της ΑΕΛ. 

Σε σουίτα του γηπέδου βρέθηκε η μικρή Μυρτώ, προκειμένου να παρακολουθήσει την αγαπημένη της ομάδα. 

Παρά την περιπέτεια της υγείας της και την προσπάθεια που κάνει σε κέντρο αποκατάστασης της Λάρισας, η Μυρτώ δεν χάνει ευκαιρία να περνάει όμορφα και να μοιράζει μαθήματα ζωής, με τη δύναμη που έχει δείξει. 

Κλείσιμο
Κάτι που έγινε και στο ματς της ΑΕΚ. Πανηγύρισε τα γκολ του Βαγγέλη Πλατέλλα, δέχτηκε τις ευχές των κιτρινόμαυρων και είδε την μεγάλη της επιθυμία να πραγματοποιείται. 

Αναλυτικά, η δημοσίευση της ΑΕΚ στο Facebook: 

«Μία από τις πιο χαρούμενες στιγμές της τα τελευταία τέσσερα χρόνια έζησε χθες η Μυρτώ, της οποίας η περιπέτεια το 2012 στην Πάρο είχε συνταράξει την κοινή γνώμη. Η άτυχη κοπέλα, που νοσηλεύεται στο κέντρο αποκατάστασης ANIMUS στη Λάρισα, ήταν παρούσα χθες στο AEL FC ARENA και έζησε από κοντά τη νίκη της ΑΕΚ επί της τοπικής ομάδας με 2-1. 

Φιλοξενήθηκε από τη διοίκηση της Λάρισας μαζί με τη μητέρα της, Μαρία, σε σουίτα του γηπέδου και πανηγύρισε τα γκολ του Βαγγέλη Πλατέλλα! 

Ίσως δεν είναι πολύ γνωστό, αλλά η Μυρτώ είναι γέννημα-θρέμμα Φιλαδελφειώτισσα και από οικογένεια που παραδοσιακά υποστηρίζει την ΑΕΚ, όπως και η ίδια! Ζήτησε από τη μητέρα της να μεσολαβήσει για να δει την αγαπημένη της ομάδα και η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα! 

Μάλιστα, μετά τον αγώνα βρέθηκε και στα αποδυτήρια της ομάδας μας, συνομίλησε και δέχτηκε τις ευχές για ανάρρωση από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, τον Τιμούρ Κετσπάγια και τους παίκτες της ΑΕΚ, ενώ φωτογραφήθηκε με τον Δημήτρη Κολοβέτσιο. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης