Βίντεο: Ο Ντε Χέα έκανε την «τέλεια» απόκρουση στο ντέρμπι Λίβερπουλ-Μάντσεστερ

Βίντεο: Ο Ντε Χέα έκανε την «τέλεια» απόκρουση στο ντέρμπι Λίβερπουλ-Μάντσεστερ

Διαβάστε γιατί η απόκρουση του Ισπανού τερματοφύλακα στο σουτ του Κουτίνιο έκλεψε τις εντυπώσεις

Βίντεο: Ο Ντε Χέα έκανε την «τέλεια» απόκρουση στο ντέρμπι Λίβερπουλ-Μάντσεστερ
Μπορεί το θέαμα στο χθεσινό ντέρμπι μεταξύ Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μην ήταν το αναμενόμενο αλλά οι αποκρούσεις του τερματοφύλακα των «διαβόλων», Νταβίντ Ντε Χέα μας αποζημίωσαν και κράτησαν την ομάδα του ζωντανή στο κυνήγι της κορυφής. 

Παίκτης του αγώνα αναδείχθηκε ο Ισπανός κίπερ, ο οποίος ήταν και ο μόνος που διασώθηκε από το «ναυάγιο» του χθεσινού αγώνα. Στο 71ο λεπτό πραγματοποίησε την απόκρουση του αγώνα, όταν σε σουτ που επιχείρησε ο Κουτίνιο έξω από την μεγάλη περιοχή, έσωσε την ομάδα του από σίγουρο γκολ. 

Κλείσιμο


Η συγκεκριμένη απόκρουση μνημονεύεται από τον αγγλικό τύπο καθώς τα στατιστικά του Ισπανού είναι εκπληκτικά. Ο Κουτίνιο σούταρε από απόσταση 28 μέτρων (έξω από την μεγάλη περιοχή) ενώ χρειάστηκε μόλις 1,1 δευτερόλεπτα για να φτάσει η μπάλα από τα πόδια του Βραζιλιάνου στο τέρμα. Η ταχύτητα της μπάλας ήταν 93 χλμ! Ενώ η έκταση του σώματος του Ντε Χέα για να φτάσει την μπάλα έφτασε τα 2,5 μέτρα, το ύψος του άλματός του τα 2,1 μέτρα και η έκταση που κάλυψε στην εστία του τα 1,2 μέτρα! 

Εκπληκτική απόκρουση για τον καλύτερο παίκτη των «κόκκινων διαβόλων» ο οποίος κράτησε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέντε βαθμούς μακριά από την κορυφή και τρεις βαθμούς μακριά από την Λίβερπουλ. Αυτό ήταν το μόλις δεύτερο ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων χωρίς γκολ (0-0) από το 1991 και η κατοχή της μπάλας από την ομάδα του Μουρίνιο η μικρότερη στην ιστορία της, μόλις 34%. 

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης