Όλα δείχνουν διαζύγιο ΑΕΚ-Κετσπάγια

Όλα δείχνουν διαζύγιο ΑΕΚ-Κετσπάγια

Η νίκη στη Λάρισα φαίνεται πως δεν αρκεί για να σώσει τη θέση του Τιμούρ Κετσπάγια. Έντονη φημολογία πως ακόμη και μέσα στη μέρα τελειώνει ο Γεωργιανός τεχνικός από την ΑΕΚ

Όλα δείχνουν διαζύγιο ΑΕΚ-Κετσπάγια
Μπορεί ο ίδιος ο Τιμούρ Κετσπάγια να δήλωσε μετά τη νίκη της ΑΕΚ στη Λάρισα (1-2) πως περιμένει ότι θα… επιβιώσει μία ακόμη εβδομάδα στον πάγκο της ομάδας, ωστόσο οι εξελίξεις αναμένεται να τον διαψεύσουν. 

Φημολογείται έντονα πως ίσως ακόμη και μέσα στην ημέρα να υπάρξουν εξελίξεις για το μέλλον του Γεωργιανού προπονητή και να απομακρυνθεί από τον πάγκο της ομάδας. Η εικόνα της «Ένωσης», που ούτε στο χθεσινό ματς ήταν αρκούντως πειστική, αλλά κυρίως η διαφορά φιλοσοφίας που αποδεικνύεται πως έχει με το όραμα των διοικούντων για μια πιο επιθετική και παραγωγική ομάδα οδηγούν-όπως όλα δείχνουν-στο διαζύγιο. 

Το γυαλί ράγισε για τα καλά μετά τους αγώνες με Ηρακλή και Ολυμπιακό και παρότι ο Κετσπάγια παρέμεινε στη θέση του στη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος, το κλίμα δεν άλλαξε και παρέμεινε εις βάρος του. Στις τάξεις της διοίκησης φαίνεται πως θεωρούν ότι θα είναι ρίσκο να συνεχίσουν να πορεύονται με έναν προπονητή που δεν… εμπνέει, έστω κι αν η διαφορά της ΑΕΚ από την κορυφή είναι μόλις στους δύο βαθμούς. Πρόθεση είναι να προσληφθεί ένας προπονητής με πιο επιθετική φιλοσοφία, που θα δώσει νέα πνοή στους «κιτρινόμαυρους».

Κλείσιμο
Είναι, συνεπώς, το πιθανότερο σενάριο στον αγώνα του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ να είναι με νέο προπονητή στον πάγκο της, έστω κι αν είναι… υπηρεσιακός μέχρι να αναλάβει κάποιος σε μόνιμη βάση. 

Όποιος κι αν είναι στον πάγκο θα έχει δύσκολη δουλειά για την ερχόμενη αγωνιστική, καθώς θα λείψουν οι τιμωρημένοι Πατίτο, Γκάλο και Χριστοδουλόπουλος, οι τραυματίες Λέσκοτ και Γκάλο, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Σιμόες.

Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης