Τσέρνιχ και Φρανκόφσκι στο μικροσκόπιο της ΑΕΚ

Τσέρνιχ και Φρανκόφσκι στο μικροσκόπιο της ΑΕΚ

Τον φορ Φεντόρ Τσέρνιχ και τον ακραίο επιθετικό Πρέμισλαβ Φρανκόφσκι της Γιαγκελόνια ξεχώρισε ο Άλεξ Ντε Μπαρτόλο για λογαριασμό της ΑΕΚ χθες στην Πολωνία. Το προφίλ των δύο παικτών

Τσέρνιχ και Φρανκόφσκι στο μικροσκόπιο της ΑΕΚ
Το… μίνι οδοιπορικό του Άλεξ Ντε Μπαρτόλο στην Πολωνία συνεχίστηκε χθες με την παρακολούθηση του αγώνα της Τερμάλιτσα με τη Γιαγκελόνια και ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ΑΕΚ ξεχώρισε, σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», δύο παίκτες των φιλοξενούμενων. Πρόκειται για τον Φεντόρ Τσέρνιχ και τον Πρέμισλαβ Φρανκόφσκι. 

Ο μεν πρώτος είναι Λιθουανός (γεννημένος στη Ρωσία), 25 ετών και αγωνίζεται ως σέντερ φορ. Έχει ύψος 1,82μ., είναι αριστεροπόδαρος και διακρίνεται για την ταχύτητα και την τεχνική του, κάτι που του επιτρέπει να παίξει και σε πιο περιφερειακό ρόλο. Μετρά ήδη 29 συμμετοχές και 8 γκολ με την εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ φέτος έχει ήδη 5 γκολ και 2 ασίστ σε 11 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2018. 

Κλείσιμο


Ο δεύτερος είναι 21 ετών, Πολωνός, με ύψος 1,75μ. και αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης, κυρίως δεξιά. Φέτος μετρά 13 συμμετοχές, 3 γκολ και 2 ασίστ στις εγχώριες διοργανώσεις, ενώ αποτελεί μέλος όλων των «μικρών» εθνικών ομάδων της χώρας. Το συμβόλαιό του με τη Γιαγκελόνια λήγει το 2020. 



Ο Άλεξ Ντι Μπαρτόλο επιστρέφει σήμερα στην Αθήνα και θα ενημερώσει τους Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και Ντούσαν Μπάγεβιτς για τους παίκτες που παρακολούθησε. Στην ΑΕΚ θέλουν να είναι απόλυτα ενημερωμένοι για την αγορά και τις διαθέσιμες επιλογές εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου (και όχι μόνον), όπου προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση σέντερ φορ και κεντρικού μέσου.

Πηγή: www.sport-fm.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης