«Φτιαγμένος» ο Φορτούνης ενόψει Αστάνα

«Φτιαγμένος» ο Φορτούνης ενόψει Αστάνα

Στο κρίσιμο παιχνίδι με την Αστάνα στρέφουν την προσοχή τους πλέον στον Ολυμπιακό, με τον Κώστα Φορτούνη να επανέρχεται στην 11άδα και τη συμμετοχή του Ντε Λα Μπέγια να κρίνεται σήμερα

«Φτιαγμένος» ο Φορτούνης ενόψει Αστάνα
Ιδανικά ξεκίνησε το δύσκολο πρόγραμμά του μέχρι την επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός. 

Κέρδισε το Σάββατο τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και με την ήττα του Παναθηναϊκού από την Ξάνθη στη Λεωφόρο, παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας. 

Πλέον οι Πειραιώτες στρέφουν την προσοχή τους στην κρίσιμη αναμέτρηση με την Αστάνα στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League. 

Κλείσιμο
Η νίκη κόντρα στους Καζάκους αποτελεί μονόδρομο για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι θέλουν να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία και το νέο έτος. 

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Κώστας Φορτούνης αναμένεται να παίξει κανονικά στο επερχόμενο ματς, αφού ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που είχε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελλάδας και ο ίδιος δείχνει αποφασισμένος να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις. 

Από εκεί και πέρα, στη σημερινή προπόνηση θα ξεκαθαρίσει και η συμμετοχή του Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια, ο οποίος χθες μίλησε και με τον γιατρό της ομάδας, κ. Θέο, και φάνηκε ότι θα παίξει την Πέμπτη με την Αστάνα. 

Όσον αφορά τα υπόλοιπα πλάνα του Πάουλο Μπέντο, ο Λεάλι θα υπερασπιστεί αντί του Καπίνο την εστία του Ολυμπιακού, όπως συνηθίζεται στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ο Ντε Λα Μπέγια, όπως είπα, είναι έτοιμος και θα πάρει τη θέση του Ρέτσου και οι υπόλοιποι αναμένεται να είναι οι ίδιοι, εκτός και αν ο Πορτογάλος τεχνικός ετοιμάζει κάποια έκπληξη στο αρχικό σχήμα.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης