Superleague: Ήττα-σοκ για τον ΠΑΟ, νίκες για Ολυμπιακό,ΠΑΟΚ - Δείτε όλα τα γκολ

Superleague: Ήττα-σοκ για τον ΠΑΟ, νίκες για Ολυμπιακό,ΠΑΟΚ - Δείτε όλα τα γκολ

Οι πράσινοι ηττήθηκαν με 2-1 στη Λεωφόρο από την Ξάνθη - Οι ερυθρόλευκοι πέρασαν από τη Νέα Σμύρνη - Ο Δικέφαλος του Βορρά με το γρήγορο γκολ στο 3΄ λύγισε τον Ηρακλή

Superleague: Ήττα-σοκ για τον ΠΑΟ, νίκες για Ολυμπιακό,ΠΑΟΚ - Δείτε όλα τα γκολ
Από την ήττα του Παναθηναϊκού από την Ξάνθη μέσα στη Λεωφόρο σημαδεύτηκε η αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου στη Superleague. Αντίθετα Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ συνέχισαν με νίκες και δίνουν ραντεβού στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Καλά που πρόλαβε να νικήσει στο 3’ ο ΠΑΟΚ τον τερματοφύλακα του Ηρακλή, γιατί μετά τα βρήκε σκούρα. Ο Χουάντερσον έπιανε και τα… άουτ, αλλά ο ΠΑΟΚ πήρε εν τέλει τη νίκη (1-0) κόντρα στον Ηρακλή, που έπαιζε από το 27’ με 10 παίκτες! 

Κλείσιμο


Απολαυστικός Παναιτωλικός! Η ομάδα του Αγρινίου έκανε ολοκληρωτική εμφάνιση και επικράτησε 4-0 της Κέρκυρας, ξεσπώντας πάνω στους «Φαίακες» ύστερα από τα δύο σερί ματς χωρίς γκολ. 



Ο Αστέρας επικράτησε 2-0 του Πλατανιά στην Τρίπολη, παίρνοντας το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα. «Φωνάζουν» για τον Σελίμο και την αποβολή του Στάθη στο 0-0 οι Κρητικοί! 



Με κορυφαίο τον Μιλιβόγεβιτς, ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του Πανιωνίου και έπιασε κορυφή. Κακό ματς, με πολλά νεύρα στη Νέα Σμύρνη



Όπως πέρσι, έτσι και φέτος η Ξάνθη άλωσε την Λεωφόρο! Οι γκάφες του Στιλ και οι εμπνεύσεις των ακριτών (ειδικά η γκολάρα του Βασιλακάκη) υπέγραψαν το 2-1 και γκρέμισαν το κακό τριφύλλι απ' την κορυφή



Λύση για να νικάει ακόμη και στην κακή του μέρα βρήκε ο Κορακάκης στον Ατρόμητο. Παρότι η Βέροια τους έβαλε δύσκολα οι Περιστεριώτες πήραν δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη χάρη σε τέρμα του Τόνσο (1-0). 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης