Στα ματς «φωτιά» είναι... το χρήμα!

Στα ματς «φωτιά» είναι... το χρήμα!

Η τελευταία πράξη της 3ης αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 στην Ευρώπη, αλλά και οι ιδιαίτερα κρίσιμοι αγώνες στη Λατινική Αμερική με φόντο τη Ρωσία, δίνουν ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ποντάρισμα. Η στήλη ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ δίνει όλο και περισσότερα χρήματα κάθε εβδομάδα.

Στα ματς «φωτιά» είναι... το χρήμα!
Καζακστάν – Ρουμανία: Κι οι δυο προέρχονται από «πεντάρες». Το Μαυροβούνιο στην έδρα του διέλυσε 5-0 το Καζακστάν, το ίδιο και η Ρουμανία την Αρμενία, στο Ερεβάν. Οι Αρμένιοι, ωστόσο, έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 3’. Στο προηγούμενο παιχνίδι, στην έδρα του, το Καζακστάν είχε πολύ καλή απόδοση και έφερε 2-2 με την Πολωνία. Στο Μαυροβούνιο, όμως, το Καζακστάν παραδόθηκε ολοσχερώς στο δεύτερο ημίχρονο όπου δέχτηκε τέσσερα γκολ. Ο Ρουμάνοι στα τελευταία έξι παιχνίδια δέχονται μόλις ένα γκολ. Η λογική λέει να παίξουμε το διπλό ημίχρονο – διπλό τελικό της Betshop στο 2.80.

Τσεχία – Αζερμπαϊτζάν:
Η Τσεχία δεν ξεκίνησε καλά τα προκριματικά. Στο πρώτο ματς έφερε 0-0 στην Πράγα με τη Β. Ιρλανδία και στο δεύτερο, το περασμένο Σάββατο, έχασε άνετα 3-0 από τη Γερμανία. Το Αζερμπαϊτζάν, αφού κέρδισε 1-0 στο Σαν Μαρίνο, μετά υποδέχτηκε την θλιβερή Νορβηγία και την νίκησε 1-0! Είναι σε ψυχολογική ανάταση, αλλά αυτό δεν φτάνει. Η Τσεχία δεν έχει άλλα περιθώρια. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο του 2.65 η Τσεχία να κερδίσει και στα δυο ημίχρονα.
Κλείσιμο

Δανία – Μαυροβούνιο:
Πολύ δύσκολο στην πρόβλεψη είναι το ματς αυτό. Η Δανία ξεκίνησε τα προκριματικά κερδίζοντας στην έδρα της 1-0 την Αρμενία και το περασμένο Σάββατο απείλησε την Πολωνία με ισοπαλία μέσα στη Βαρσοβία. Έχανε 3-0 από τρία γκολ του Λεβαντόφσκι και κατάφερε να μειώσει σε 3-2. Μέχρι εκείνο το ματς είχε τρεις σερί αγώνες δίχως να δεχτεί γκολ. Το Μαυροβούνιο από τη μεριά του, είχε πέντε ήττες και δυο ισοπαλίες στα επτά τελευταία ματς. Όμως, ξεκίνησε σούπερ τα προκριματικά και αφού πήρε 1-1 από τη Ρουμανία στο Βουκουρέστι, στην συνέχεια διέλυσε 5-0 το Καζακστάν στην Ποντγκόριτσα. Η λογική λέει να παίξουμε το goal – goalτης betshopστο 2.10.

Σλοβακία – Σκωτία: Στα τελευταία τέσσερα ματς η Σλοβακία δεν έχει βρει δίχτυα κι έχει αποτελέσματα τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Όλα στο under, αν εξαιρέσουμε το 3-0 από τη Γερμανία στο EURO 2016. Αν δεν νικήσει, χάνει νωρίς – νωρίς το τρένο, καθότι στο πρώτο ματς ηττήθηκε 1-0 εντός έδρας από την Αγγλία και το περασμένο Σάββατο, 1-0 από τη Σλοβενία στη Λουμπλιάνα. Οι Σκωτσέζοι, ενώ ξεκίνησαν με εύκολη αλλά αναμενόμενη νίκη 5-0 κόντρα στο Σαν Μαρίνο, το περασμένο Σάββατο ίσα – ίσα που κατάφεραν να ισοφαρίσουν τους Λιθουανούς στη Γλασκώβη 1-1. Η λογική λέει να παίξουμε το Χ της betshopστο 3.10.

Σλοβενία – Αγγλία: Οι Σλοβένοι, αφού κατάφεραν στο 94’ ν’ αποδράσουν με ισοπαλία 2-2 μέσα στη Λιθουανία, μετά νίκησαν 1-0 στην έδρα τους την Σλοβακία. Αν εξαιρέσουμε αυτό το 2-2, σε όλα τα ματς που έχει δώσει η Σλοβενία από τον Σεπτέμβριο του 2015, τα έχει όλα στο under, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Οι Άγγλοι δεν προλαβαίνουν ν’ αλλάζουν προπονητές. Μπλέχτηκε σε σκάνδαλο ο Άλαρνταϊς και τον αντικατέστησαν την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Σάουγκειτ που τον αντικατέστησε, μπλέχτηκε κι αυτός σε σκάνδαλο και θα φύγει, ενώ δεν θα ξεκινήσει  το παιχνίδι ο Ρούνεϊ! Στο πρώτο ματς οι Άγγλοι νίκησαν 1-0 μέσα στη Σλοβακία στις καθυστερήσεις και κόντρα στη Μάλτα το περασμένο Σάββατο έκαναν αγγαρεία, 2-0. Η λογική λέει να παίξουμε το underστο 1.55.Το Χ του 3.55 δεν είναι ρίσκο.

Βολιβία – Εκουαδόρ: Την προηγούμενη εβδομάδα η Βολιβία έχασε 5-0 από τη Βραζιλία στο Ρίο Γκράντε. Έχει δυο νίκες μέχρι τώρα, μία ισοπαλία και έξι ήττες στην 9η αγωνιστική και βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Το Εκουαδόρ διέλυσε 3-0 στο Κίτο τη Χιλή, έδειξε ότι είναι σε εκρηκτική κατάσταση, μετά από μια «κοιλιά» που έκανε το καλοκαίρι στο Κόπα Αμέρικα. Βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας μαζί με την Κολομβία και την Αργεντινή. Η λογική λέει να παίξουμε το 2.05 της betshopστο διπλό.

Κολομβία – Ουρουγουάη: Μεγάλο ματς. Η Κολομβία, μετά τη νίκη της 1-0 εκτός έδρας επί της Παραγουάης, έδειξε ότι είναι αποφασισμένη για μεγάλα πράγματα. Έπαιξε καλή μπάλα κι έχασε πολλές ευκαιρίες, κυρίως με τον Μπάκα και τον Γκουαρδάδο. Με νίκη, πιάνει την πρωτοπόρο Ουρουγουάη στην κορυφή. Η Κολομβία έχει να φέρει ισοπαλία από το Νοέμβριο του 2015 σε επίσημα και φιλικά ματς! Οι Ουρουγουανοί νίκησαν 3-0 την Βενεζουέλα με δυο γκολ του Καβάνι, αλλά το σκορ είναι πλασματικό. Στο πρώτο ημίχρονο καρδιοχτύπησαν πέντε φορές και είχαν «ήρωα» τον γκολκίπερ Μουσλέρα. Έλειπε, βέβαια, ο Γοδίν της Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Ουρουγουάη βολεύεται και με ισοπαλία. Η λογική λέει να ποντάρουμε το overστο 2.25

Χιλή – Περού: Αυτό το παιχνίδι θέλει προσοχή. Η Χιλή παραπαίει μετά την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα τον περασμένο Ιούνιο. Κατά σειρά, έχασε 2-1 στην Παραγουάη, έφερε 0-0 εντός έδρας με τη Βολιβία και διαλύθηκε 3-0 από το Εκουαδόρ την περασμένη Παρασκευή. Αν δεν κερδίσει, ίσως είναι η αρχή του τέλους να μην καταφέρει να προκριθεί, καθότι έχει μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία. Το Περού έφερε 2-2 στην έδρα του με την Αργεντινή. Είναι άδικο το αποτέλεσμα, αφού έχασε πάμπολλες ευκαιρίες για γκολ. Είναι σε άνοδο τον τελευταίο καιρό. Μόνο αν κερδίσει, έχει έστω και λίγες, ελπίδες πρόκρισης. Η λογική λέεινα παίξουμε το goal-goalστο 1.85.

Αργεντινή – Παραγουάη: Η Αργεντινή χωρίς τον τραυματία ΛίοΜέσι, έπρεπε να χάσει στο Περού την περασμένη Παρασκευή. Πήρε 2-2, χάρη στην εμπειρία των παικτών του και την καταπληκτική παρουσία του γκολκίπερ Ρομέρο. Η Παραγουάη έχασε μοναδική ευκαιρία κόντρα στην Κολομβία να νικήσει και να μπει ξεκάθαρα στο παιχνίδι της πρόκρισης. Έχασε 0-1 και τώρα πρέπει να μη χάσει στο ΜπουένοςΆϊρες. Δύσκολο. Η λογική λέει να ποντάρουμε τον άσο της betshopστο 1.70 να νικάει η Αργεντινή στο πρώτο μέρος και το 1.55 να νικήσει και στο δεύτερο ημίχρονο.

Βενεζουέλα – Βραζιλία:Στο προηγούμενοματς η Βενεζουέλα μπορεί να έχασε 3-0 από την Ουρουγουάη στο Μοντεβιδέο, αλλά έπαιξε σπουδαία μπάλα. Έχασε άπειρές ευκαιρίες στο 0-0 και στο 1-0. Αποβλήθηκε, όμως, ο Βισκαρόντο στο 65 και δέχτηκε και τρίτο γκολ. Είναι κατώτερη από τη Βραζιλία, αυτό δεν είναι διαπραγματεύσιμο, αλλά παλεύει κι έχει ταλέντο. Η Βραζιλία επιτέλους παίζει μπάλα. Έριξε πέντε στην Βολιβία κι ο Τίτε, που πήρε τη θέση του Ντούνγκα,  έφτιαξε μία νέα ομάδα. Η λογική λέει  ότι μας συμφέρει το 3.20 της betshopνα νικήσει η Βραζιλία και στα δυο ημίχρονα.

TA… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ


Γερμανία – Βόρειος Ιρλανδία: Να κερδίσει η Γερμανία και στα δυο ημίχρονα, η betshopτο προσφέρει στο 2.00. 
Λιθουανία – Μάλτα: Να κερδίσει η Λιθουανία και στα δυο ημίχρονα η betshopδίνει στο 3.55 κι είναι «δώρο Θεού». 
Πολωνία – Αρμενία:Το 2.20 της betshopνα νικήσει η Πολωνία και στα δυο ημίχρονα είναι «λουκούμι».

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Τσεχία – Αζερμπαϊτζάν: Να βάλει ένα γκολ η φιλοξενούμενη ομάδα, η betshopτο δίνει στο 2.85.
Γερμανία – Βόρειος Ιρλανδία: To3-0 η betshop το δίνει στο 5.75.
Σλοβακία – Σκωτία:Επειδή οι Σκωτσέζοι είναι απρόβλεπτοι, μπορούμε να πάρουμε το ρίσκο να «καρφώσουμε» το διπλό της betshopστο 3.50.
Σλοβενία – Αγγλία:Το Χ ημίχρονο, Χ τελικό η betshopτο προσφέρει στο 5.25.
Δανία – Μαυροβούνιο:Το διπλό της betshopπροσφέρεται στο 5.50. Αξίζει το ρίσκο.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(9 αγ.)
Χώρα Ν Ι Η ΓΚ Β
Ουρουγουάη 6 1 2 19:5 19
Βραζιλία 5 3 1 21:9 18
Εκουαδόρ 5 1 3 16:12 16
Κολομβία 5 1 3 13:10 16
Αργεντινή 4 4 1 11:8 16
Παραγουάη 3 3 3 9:12 12
Χιλή 3 2 4 13:15 11
Περού 2 2 5 10:17 8
Βολιβία 2 1 6 9:18 7
Βενεζουέλα 0 2 7 9:24 2



Στατιστικά 
Στα 45 ματς μέχρι τώρα έχουν έρθει 24 άσοι, δέκα Χ και 11 διπλά. 
Σημειώθηκαν 23 άσοι στο ημίχρονο, 14 Χ και 8 διπλά.
Οι ομάδες έφεραν 40% underκαι 60% over.
Τις περισσότερες εμφανίσεις σε ημίχρονο τελικό έχει ο άσος με 40%, το 2/2 έχει 13,33%, όπως και το Χ/1.
Το σκορ που εμφανίστηκε τις περισσότερες φορές, έξι, είναι το 2-0 και το 2-2. Από πέντε φορές έχουν έρθει το 2-1 και το 3-0.
Στο σύνολο των γκολ είχαμε: 0-1 γκολ= οκτώ φορές, 2-3=22 φορές. Τα 4-5 γκολ=14 φορές και το +7 μία φορά.
Τα περισσότερα γκολ σημειώνονται στα λεπτά 31-45 (27) και 76-89 (28). Ακολουθεί το 46-60 (34).

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης