Σιμεόνε: «Τυχερός που είμαι προπονητής σε αυτή την ομάδα»

Σιμεόνε: «Τυχερός που είμαι προπονητής σε αυτή την ομάδα»

Με τα καλύτερα λόγια για την Ατλέτικο μίλησε ο τεχνικός της ομάδας Ντιέγκο Σιμεόνε - Στάθηκε στο πλευρό του Γκριενζμάν τονίζοντας πως θα συνεχίσει να εκτελεί πέναλτι και πως είναι μέσα στους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο

Σιμεόνε: «Τυχερός που είμαι προπονητής σε αυτή την ομάδα»
Σε όσες κάμερες χρειάζονται για τα παιχνίδια της Ατλέτικο Μαδρίτης, θα πρέπει πάντα να βάζουν ακόμα μία για να δείχνει τον Ντιέγκο Σιμεόνε. Ο Αργεντίνος προπονητής και κόντρα στην Μπάγερν όπου η ομάδα του πέτυχε μεγάλη νίκη ήταν απολαυστικός και μετά το ματς ανέφερε εμφανώς ικανοποιημένος από την μεγάλη νίκη: 

«Αισθάνομαι τυχερός που είμαι προπονητής αυτού του συλλόγου. Είναι ένας σύλλογος με πάθος και σε κάθε ματς προσπαθούμε να παίξουμε όπως μπορούμε και μας αρέσει να παίζουμε. Σήμερα μου άρεσαν τα πάντα. Τους πιέσαμε πολύ καλά, τους κρατήσαμε μακριά από το τέρμα μας και ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας από τότε που έχω αναλάβει τη ομάδα».

Για το χαμένο πέναλτι του Γκριενζμάν: «Οι Μαραντόνα, Μέσι, Πλατινί και Ζίκο έχουν χάσει πέναλτι. Ο Γκριενζμάν θα συνεχίσει να τα εκτελεί και συνολικά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από όσα προσφέρει. Και σήμερα ξεκινούσε τις αντεπιθέσεις της ομάδας και έκανε χίλια πράγματα στο γήπεδο. Για εμένα είναι ανάμεσα στους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο».
Κλείσιμο
Πηγή:www.gazzetta.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης