Με δύο αλλαγές κόντρα στην Αρούκα ο Ολυμπιακός

Με δύο αλλαγές κόντρα στην Αρούκα ο Ολυμπιακός

Η επιστροφή Φορτούνη που είχε απουσιάσει λόγω τραυματισμού από το πρώτο ματς και η χρησιμοποίηση του Βούρου αντί του τιμωρημένου Φιγκέιρας οι σίγουρες αλλαγές που θα κάνει ο Μπέντο

Με δύο αλλαγές κόντρα στην Αρούκα ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με την Αρούκα στο “Καραϊσκάκη” και οι “ερυθρόλευκοι” είναι έτοιμοι να «σφραγίσουν» την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. 

Ο προπονητής της ομάδας του λιμανιού, Πάουλο Μπέντο, έχει κατασταλάξει στην εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει αύριο βράδυ τον Ολυμπιακό κι εκτός απροόπτου, θα υπάρχουν δύο αλλαγές σε σχέση με την εντεκάδα που ξεκίνησε το ματς στην Πορτογαλία, πριν από μία εβδομάδα. 

Η μία έχει να κάνει με το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής των “ερυθρόλευκων”, καθώς ο Ντιόγκο Φιγκέιρας έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και είναι τιμωρημένος. Τη θέση του θα πάρει όπως όλα δείχνουν ο Πραξιτέλης Βούρος, καθώς τον νεαρό στόπερ δοκίμασε στις προπονήσεις ο Πάουλο Μπέντο. 

Κλείσιμο
Η δεύτερη αλλαγή θα είναι η παρουσία του Φορτούνη στο βασικό σχήμα των Πειραιωτών, αν και θα πρέπει να σημειωθεί πως ο διεθνής μεσοεπιθετικός δεν είναι ακόμα στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας. Η κακή εικόνα που είχε όμως ο Ντομίνγκες στην πρώτη αναμέτρηση, επί πορτογαλικού εδάφους, οδηγεί τον Πάουλο Μπέντο στην απόφαση να χρησιμοποιήσει από την αρχή τον Κώστα Φορτούνη έστω και αν ο τελευταίος δεν είναι απόλυτα έτοιμος. 

Τερματοφύλακας θα είναι ο Καπίνο, δεξί μπακ όπως προαναφέραμε ο Βούρος ενώ στο κέντρο της αμυντικής γραμμής των “ερυθρόλευκων” θ' αγωνιστούν οι Μποτία – Ντα Κόστα. Αριστερό μπακ θα είναι ο Ντε Λα Μπέγια. Σε ότι αφορά τον άξονα της μεσαίας γραμμής, ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς παραμένει ο αμυντικός μέσος των πρωταθλητών και δίπλα του θα είναι ο Εστέμπαν Καμπιάσο. Ο Αργεντινός έκανε άλλωστε καλό ματς στην Αρούκα και δικαίωσε τον Μπέντο που τον εμπιστεύτηκε. Σε ρόλο επιτελικού μέσου θα είναι ο Φορτούνης και στα δύο άκρα της επίθεσης θ' αγωνιστούν ο Σεμπά με τον Πάρντο, οι οποίοι είχαν ξεχωρίσει στην Πορτογαλία. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ιντέγε, με τον Νιγηριανό φορ να ψάχνει το πρώτο του γκολ σε επίσημο ματς. 

Στην αποστολή του Ολυμπιακού για το αυριανό παιχνίδι είναι και ο Αντρέ Μάρτινς, καθώς ο Πάουλο Μπέντο έχει στα πλάνα του τον 26χρονο μέσο. Μάλιστα όλα δείχνουν ότι ο Πορτογάλος χαφ θα παίξει αύριο σαν αλλαγή, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος τεχνικός των “ερυθρόλευκων” θεωρεί μάλιστα ότι ο συμπατριώτης του είναι σε πολύ καλό επίπεδο αυτή τη στιγμή, καθώς προέρχεται από αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας.
Πηγή:www.sport-fm.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης