Εκκλήσεις στον κόσμο της Μπρόντμπι για κόσμια συμπεριφορά με Παναθηναϊκό

Εκκλήσεις στον κόσμο της Μπρόντμπι για κόσμια συμπεριφορά με Παναθηναϊκό

Ο Λεμπογκάνγκ Πίρι και ο Αλεξάντερ Τσόρνινγκερ ζήτησαν από τον κόσμο της Μπρόντμπι να εστιάσει μόνο στη στήριξη της δικής τους ομάδας

Εκκλήσεις στον κόσμο της Μπρόντμπι για κόσμια συμπεριφορά με Παναθηναϊκό
Μυρίζει μπαρούτι η ρεβάνς μεταξύ Μπρόντμπι και Παναθηναϊκού στη Δανία μετά τα όσα έγιναν στο πρώτο ματς, τις καταγγελίες των Δανών για ρατσιστική συμπεριφορά του Μπεργκ και την απάντηση των «πράσινων». Έχοντας, προφανώς, αντιληφθεί το κλίμα αυτό και θέλοντας να κατεβάσουν τους τόνους για το ματς της Πέμπτης, η… πέτρα του σκανδάλου, Λεμπογκάνγκ Πίρι και ο προπονητής Αλεξάντερ Τσόρνινγκερ απηύθυναν έκκληση στους φιλάθλους. 

«Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα. Στον πρώτο αγώνα ήταν καλύτερος, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι πήραμε δύο κόκκινες κάρτες. Θα είναι δύσκολο για μας να ανατρέψουμε το 3-0. Θα πρέπει να αντιδράσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Θέλουμε ο κόσμος να τους κάνει να νιώσουν ότι παίζουν εκτός έδρας. Χρειαζόμαστε τη θετική ενέργεια του κοινού μας και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι ανεξάρτητα από ό,τι συνέβη στην Αθήνα. Αντί να προκαλέσουμε την αντίπαλη ομάδα, θα πρέπει να εστιάσουμε στη δική μας απόδοση και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα», δήλωσε ο Νοτιοαφρικανός μέσος. 

Ο Γερμανός τεχνικός από τη δική του πλευρά είπε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Περιμένω να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να νικήσουμε. Μετά θα δούμε αν είναι αρκετό ή όχι. Αν οι φίλαθλοί μας είναι επικεντρωμένοι στους αντιπάλους, δεν έχουμε καμία τύχη. Είδαμε πόση ενέργεια μπορούμε να πάρουμε από τον κόσμο μας στο πρώτο ματς και χρειαζόμαστε μίνιμουμ ανάλογη στήριξη την Πέμπτη. Θέλουμε τη συμπαράστασή τους στο μάξιμουμ. Αν είναι επικεντρωμένοι στους αντιπάλους, δεν μπορούν να μας στηρίξουν. Αν θέλουν να μας βοηθήσουν, να υποστηρίζουν εμάς κι όχι να είναι κόντρα στον αντίπαλο». 

Κλείσιμο
Πηγη: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης