LIVE: Πανθρακικός-Πλατανιάς 0-2 (Τελικό)

LIVE: Πανθρακικός-Πλατανιάς 0-2 (Τελικό)

Στην Κομοτηνή ο Πανθρακικός υποδέχεται τον Πλατανιά, με τους ακρίτες να θέλουν μόνο νίκη.

LIVE: Πανθρακικός-Πλατανιάς 0-2 (Τελικό)
Ο 15oς Πανθρακικός αναζητά το τρίποντο ώστε να ανέβει στους 17 βαθμούς και να συνεχίσει να ελπίζει στην υπόθεση παραμονή. Αντιθέτως, ο 11ος Πλατανιάς θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα για να ανέβει βαθμολογικά.

Παρακολουθείστε ζωντανά την εξέλιξη του παιχνιδιού ΕΔΩ

Το ματς έχει συναισθηματική αξία για τον Γιάννη Χατζηνικολάου, καθώς υπό τις οδηγίες του ο Πλατανιάς πανηγύρισε την πρώτη άνοδο στη Σούπερ Λίγκα της ιστορίας του. Σήμερα είναι αντίπαλος των Χανιωτών ως τεχνικός του συλλόγου της Κομοτηνής.
Κλείσιμο

Η 11άδα του Πανθρακικού: Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Χρήστου, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Μεχία, Ηλιάδης, Μπαϊκαρά, Χασομέρης, Ντιγκινί, Ίγκορ

Η 11άδα του Πλατανιά: Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Γκινιάτιτς, Μπανανά, Μενδρινός, Αποστολόπουλος, Γουνδουλάκης, Μουνάφο, Ανγκούλο.

Αρκετές οι απουσίες για τους "κροκόδειλους", αφού εκτός έμειναν οι Τζάνης, Ποτουρίδης, Λαδάκης, Τσιάρας, Μουδούρογλου και Ψάλτης. Οι τρεις πρώτοι είναι βασικοί και αναντικατάστατοι.

Για τον Πλατανιά εκτός έμειναν τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα (Βαλεριάνος και Κάργας) όπως και ο μεγάλος άτυχος της σεζόν Γιακουμάκης. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης