Δύο «Τούρκοι» για τον Παναθηναϊκό

Δύο «Τούρκοι» για τον Παναθηναϊκό

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κάνει μεταγραφή γκαρντ της τελευταίας στιγμής και έχει στα υπόψη τους Κεϊλίν Λούκας και Ερλ Γκάλογουεϊ

Δύο «Τούρκοι» για τον Παναθηναϊκό
Μέχρι τις 19:00 έχουν προθεσμία οι ομάδες της Ευρωλίγκας να αποκτήσουν παίκτες για να τις ενισχύσουν στο πρώτο μισό του Top 16 και ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως εντείνει τις προσπάθειές του να ενισχυθεί με έναν γκαρντ την ύστατη στιγμή. 

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, οι «πράσινοι» έχουν στο στόχαστρο δύο Αμερικανούς που κάνουν εξαιρετική σεζόν στην Τουρκία, τον Κεϊλίν Λούκας της Άνκαρα (που είχε περάσει από τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2011/12) και τον Ερλ Γκάλογουεϊ της Γκαζιαντέπ. 

Ο πρώτος είναι 26 ετών (1,88μ.), απόφοιτος του Michigan State το 2011 και αφότου δεν κατάφερε να παίξει στο ΝΒΑ αγωνίστηκε στην Ευρώπη, πρώτα στον Ολυμπιακό (7,9π., 2,5 ασ., 1,8 ριμπ.) ανά αγώνα, κατόπιν στην Μπάνβιτ και από φέτος στην Άνκαρα. Με την τελευταία έχει φέτος σε 13 ματς 19,4 πόντους, 4,8 ασίστ, 3,1 ριμπάουντ και 1,2 κλεψίματα σε 32,9 λεπτά κατά μέσο όρο. 

Ο δεύτερος είναι 32 ετών (1,91μ.), κάτοχος βουλγαρικού διαβατηρίου, που επίσης δεν κατάφερε να παίξει στο ΝΒΑ αλλά έχει μακρά θητεία στην Ευρώπη, σε Τσιμπόνα, Καχασόλ και Μάλαγα, ενώ από πέρσι αγωνίζεται στη Γκαζιαντέπ. Φέτος έχει 14,8 πόντους, 5,2 ασίστ, 4,4 ριμπάουντ και 1,8 κλεψίματα σε 38 λεπτά ανά αγώνα. 

Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης