Οι πρωταθλητές του γηπέδου, στους πρωταθλητές της ζωής

Οι πρωταθλητές του γηπέδου, στους πρωταθλητές της ζωής

Οι πρωταθλητές του γηπέδου κοντά στους πρωταθλητές της ζωής! Μια πραγματικά ξεχωριστή συνάντηση έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας στον Σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα».

Οι πρωταθλητές του γηπέδου, στους πρωταθλητές της ζωής
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, Φελίπε Πάρντο, Σεμπά και Λευτέρης Χουτεσιώτης, μαζί με τον Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας, Ψηφιακών Μέσων και Ε.Κ.Ε. της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Κωνσταντίνο Καρδιασμένο, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος (Αιγίου 6-8, Γουδή). Η πραγματικά σπουδαία αυτή συνάντηση που γέμισε χαμόγελα και δώρα τα παιδιά και τους γονείς της «Φλόγας» έλαβε χώρα κατόπιν πρωτοβουλίας του μεγάλου Χορηγού της ΠΑΕ Ολυμπιακός, της εταιρίας «Stoiximan».

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να χαμογελάσουν και να «ξεφύγουν» από την καθημερινότητά τους. Φωτογραφήθηκαν με τα ινδάλματά τους και πήραν αυτόγραφα. Φυσικά πήραν και τα δώρα τους. Ένα από τα παιδιά, από τα μικρότερα του ιδρύματος, έπαιξε και μπάλα με τον Φελίπε Πάρντο παίρνοντας τα πρώτα μαθήματα ποδοσφαίρου. Ήταν τέτοια η λαχτάρα των παιδιών να δουν τους ποδοσφαιριστές που κάποια εξ’ αυτών μετέθεσαν την ώρα της θεραπείας τους για να βρεθούν κοντά στην ερυθρόλευκη αποστολή αγάπης. Γονείς και παιδιά έγιναν ένα με τους παίκτες καθώς και τους κ.κ. Καρδιασμένο και Σπανουδάκη ευχαριστώντας τους γι’ αυτό το Χριστουγεννιάτικο δώρο.

Κλείσιμο


Για περίπου τρία τέταρτα έμεινε στο ίδρυμα η αγκαλιά αγάπης του Θρύλου και της Stoiximan και λίγο πριν αποχωρήσουν δέχθηκαν τις ευχαριστίες όλων, φυσικά και της προέδρου του ιδρύματος, κας. Μαρίας Τρυφωνίδη. Μιλώντας μάλιστα στα media υποσχέθηκαν όλοι πως θα υπάρξει και ανάλογη συνέχεια.

Κωνσταντίνος Καρδιασμένος (Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας, Ψηφιακών Μέσων και Ε.Κ.Ε. της ΠΑΕ Ολυμπιακός): «Οι πρωταθλητές των γηπέδων ήρθαν να συναντήσουν τους πρωταθλητές της ζωής. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα δίπλα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και πρόβλημα. Το κάνει αυτό όχι μόνο τις γιορτινές μέρες αλλά όλο το χρόνο. Τώρα μάλιστα με τη συνεργασία μας με τη Stoiximan αυτές οι ενέργειες θα εντατικοποιηθούν και θα είναι ακόμα πιο συχνές σε συνεργασία με τον νέο μας χορηγό. Θα θέλαμε από την πλευρά μας να ευχηθούμε ό,τι καλύτερο για τους γονείς και τα  παιδιά που βρίσκονται στο σημαντικό αυτό ίδρυμα, την Φλόγα. Τους ευχόμαστε να κερδίζουν κάθε χρόνο το πρωτάθλημα της ζωής όπως κι εμείς θα προσπαθούμε να κερδίζουμε το πρωτάθλημα στο γήπεδο».  

Γιάννης Σπανουδάκης (μέλος του ΔΣ της Stoiximan): «Είμαστε εδώ για πολλοστή φορά. Συγχαρητήρια στην «Φλόγα», την κα. Τρυφωνίδου και όλους τους ανθρώπους της «Φλόγας» για την καταπληκτική δουλειά που κάνουν εδώ. Προσφέρουν βοήθεια στους γονείς και τα παιδιά που δυστυχώς πάσχουν από καρκίνο. Συγχαρητήρια και μεγάλες ευχαριστίες στον Ολυμπιακό και τους παίκτες. Με την παρουσία τους έδωσαν μεγάλη χαρά στα παιδιά, και δώρα βέβαια. Έκαναν όλους εδώ να αισθάνονται πολύ πιο χαρούμενοι και άνετοι σε σχέση μ’ αυτό που αντιμετωπίζουν. Για τη Stoiximan αποτελεί αμετακίνητη θέση, η πραγμάτωση των στόχων στο πλαίσιο της υλοποίησης της αποστολής της, που δεν είναι άλλη από την ενίσχυση και την υποστήριξη έργων όπως αυτό που επιτελείται εδώ, στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Καρκίνο.Κα. Τρυφωνίδου εμείς θα είμαστε μαζί σας και θα συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας στη δύσκολη αυτή προσπάθεια που κάνετε».



Μαρία Τρυφωνίδη (Πρόεδρος του Συλλόγου «ΦΛΟΓΑ»): «Είναι πολύ σημαντικό που οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έρχονται εδώ και δίνουν λίγη χαρά στα παιδιά. Μερικές φωτογραφίες μαζί τους είναι πολύ σημαντικές. Ευχαριστώ ιδιαίτερα την Stoiximan και  τον κ. Σπανουδάκη που είναι πάντα εδώ μαζί μας και καλύπτει τις ανάγκες που έχουμε. Είναι φίλος της «Φλόγας» και μακάρι να είχαμε πολλούς τέτοιους φίλους».

Φελίπε Πάρντο: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρεθήκαμε εδώ. Χαρίζουμε χαρά στα παιδιά. Τους χαρίζουμε και χαμόγελο λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και τους δίνουμε και δύναμη για να προχωρήσουν στη δύσκολη αυτή στιγμή που βρίσκονται. Είμαι κι εγώ πατέρας με δύο κόρες και ξέρω ότι πάντα οι γονείς θέλουν το καλύτερο για τα παιδιά τους και είμαι χαρούμενο που βρισκόμαστε εδώ να τους χαρίσουμε μία όμορφη ημέρα και να την απολαύσουν και να τους δώσουμε κίνητρο και δύναμη να συνεχίσουν μαζί τα Χριστούγεννα».
 
Λευτέρης Χουτεσιώτης: «Μας περίμεναν όπως κάθε χρόνο και το ξέρουμε. Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά να βρισκόμαστε εδώ εκπροσωπώντας τον Ολυμπιακό, είμαστε χαρούμενοι που προσφέρουμε κάτι σε όλο αυτό το έργο που γίνεται καθημερινά απ’ όλους αυτούς τους ανθρώπους γύρω από τα παιδιά. Και ελπίζω κάθε ευχή να πραγματοποιηθεί για τον αγώνα που κάνουν καθημερινά εδώ οι άνθρωποι, ώστε τα παιδιά να μπορέσουν να έχουν ένα καλύτερο αύριο».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης