Για εκβιασμό με ροζ βίντεο συνελήφθη ο Σισέ!

Για εκβιασμό με ροζ βίντεο συνελήφθη ο Σισέ!

O πρώην άσσος του Παναθηναϊκού φαίνεται να εκβίαζε τον διεθνή γάλλο ποδοσφαιριστή Βαλμπουενά, απειλώντας τον με «ροζ» DVD στο οποίο απεικονιζόταν σε ιδιαίτερες στιγμές με τη σύντροφό του

Για εκβιασμό με ροζ βίντεο συνελήφθη ο Σισέ!
Μια περίεργη ιστορία με πρωταγωνιστές τον Τζιμπρίλ Σισέ και τον Ματιέ Βαλμπουενά, βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας, με την γαλλική Le Figaro, να δημοσιεύει την είδηση περί σκανδάλου εκβιασμού με θύμα τον ποδοσφαιριστή της Λυών και θύτη τον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού. 

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Τζιμπρίλ Σισέ, φαίνεται να εκβίαζε τον Βαλμπουενά, απειλώντας τον με «ροζ» DVD, το οποίο είχε στην κατοχή του και στο οποίο απεικονιζόταν ο Βαλμπουενά σε ιδιαίτερες στιγμές με τη σύντροφο του. 

Η αστυνομία των Βερσαλιών που διεξάγει την έρευνα, συνέλαβε το πρωί της Τρίτης τον Σισέ, μαζί με ακόμα τρία άτομα. 

Κλείσιμο
Σύμφωνα με δημοσίευμα, επίσης από τη Γαλλία, το ποσό που ζητούσαν από τον Βαλμπουενά ήταν ανάμεσα στις 50.000 και 10.000 ευρώ, ενώ η σύλληψη του Σισέ έγινε επειδή είχε τηλεφωνικές επαφές και με τους τρεις άλλους άνδρες που κατηγορούνται. 

Πλέον, μένει να δούμε για πόσο διάστημα θα παραμείνει κρατούμενος και φυσικά το επίσημο πόρισμα της έρευνας που είναι σε εξέλιξη. 

UPDATE 18:59: Παρά το γεγονός ότι τα αρχικά ρεπορτάζ έλεγαν ότι ο Σισέ θα αφεθεί ελεύθερος αφού δώσει εξηγήσεις μέχρι και το απόγευμα της Τρίτης παραμένει κρατούμενος. 


Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης