Με μαύρη Bentley στην Τούμπα ο Μπερμπάτοφ: «Επική» υποδοχή από 10.000 οπαδούς!

Με μαύρη Bentley στην Τούμπα ο Μπερμπάτοφ: «Επική» υποδοχή από 10.000 οπαδούς!

«Είμαστε αδέρφια, ο πατέρας μου γεννήθηκε 15 χιλιόμετρα από τα σύνορα» είπε στους φίλους του ΠΑΟΚ ο Βούλγαρος και τους... τρέλανε!

Με μαύρη Bentley στην Τούμπα ο Μπερμπάτοφ: «Επική» υποδοχή από 10.000 οπαδούς!
Πρωτόγνωρες στιγμές έζησε η Τούμπα!

Περίπου 10.000 φίλοι του ΠΑΟΚ περίμεναν καρτερικά τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και, όταν βγήκε από τη φυσούνα, έγινε το... έλα να το δεις.

Με το νούμερο «10» στην πλάτη, το μεγαλύτερο μεταγραφικό «μπαμ» στην ιστορία του συλλόγου έγινε σύνθημα στα χείλη του... τρελαμένου κόσμου.

Κλείσιμο
 
«Είναι τρελός ο Βούλγαρος» και «Δημητράκη είσαι τρέλα με του ΠΑΟΚ τη φανέλα» ήταν τα συνθήματα που δόνησαν την ατμόσφαιρα, με το κοινό να παραληρεί στις εξέδρες και να ακούγεται ως την... άλλη άκρη της Θεσσαλονίκης.

Ο 34χρονος φορ απόλαυσε κάθε στιγμή της φοβερής υποδοχής που του επιφύλασσαν οι φίλοι του «Δικέφαλου του Βορρά», τους έβγαζε φωτογραφία με το κινητό του, τους πέταξε μπάλες κι όλα αυτά πάντα με ένα χαμόγελο πλατύ!



Κι όταν πήρε το μικρόφωνο στα χέρια, τότε το πράγμα έγινε ακόμα καλύτερο: «Ευχαριστώ για την υποδοχή. Είναι πραγματικά απίστευτο... Είμαι απλά ένας παίκτης που παίζει ποδόσφαιρο. Δεν το περίμενα όλο αυτό, σας ευχαριστώ για τη σημερινή υποδοχή, το εκτιμώ πάρα πολύ» είπε αρχικά, για να γίνει μετά νέος «σεισμός».

«Ο πατέρας μου γεννήθηκε 15 χιλιόμετρα απ' τα σύνορα, αυτό σημαίνει πως είμαστε κάτι σαν... αδέρφια! Επειδή πάντα παλεύεις για τον αδερφό σου, έτσι θα παλέψω κι εγώ για σας, γιατί είμαστε αδέρφια» είπε ο σπουδαίος Βούλγαρος και... έσπασαν τα τσιμέντα.



Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βούλγαρος άσος ταξίδεψε με μία μαύρη Bentley μέχρι τη Θεσσαλονίκη, μαζί με τον πατέρα του.



Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης