Live: Πλατανιάς - Ατρόμητος 1-2 (Τελικό)

Live: Πλατανιάς - Ατρόμητος 1-2 (Τελικό)

Ο Αποστολόπουλος έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Κιβρακίδης έστειλε την μπάλα πάνω σε συμπαίκτη του στην προσπάθεια να απομακρύνει και αυτή κατέληξε πρώτα στο αριστερό δοκάρι του Γκορμπούνοφ και εν συνεχεία στα δίχτυα στο 19' - Ο Μαρσελίνιο έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Λε Ταλέκ με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 50'


Live: Πλατανιάς - Ατρόμητος 1-2 (Τελικό)
Στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων πέφτει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με τον Πλατανιά να υποδέχεται τον Ατρόμητο (21.30 Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94.6, www.sport-fm.gr). 

H ομάδα του Περιστερίου καλείται να αφήσει πίσω της τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από τη Φενερμπαχτσέ και να αλλάξει ρότα στη φετινή πορεία, στρέφοντας αποκλειστικά την προσοχή της στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις. 

Μετά τη δύσκολη νίκη της πρεμιέρας, ο Ατρόμητος θα προσπαθήσει να κάνει το «δύο στα δύο», υπόθεση που μόνο εύκολη δεν είναι, απέναντι στον Πλατανιά που ψάχνει τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα. 

Ο Μιχάλης Γρηγορίου όπως και στο παιχνίδι της πρεμιέρας αναμένεται να ανακατέψει την τράπουλα και να δώσει χρόνο συμμετοχής στις… ρεζέρβες, στο έκτο φετινό επίσημο ματς των «κυανόλευκων». Βέβαια το ροτέισον θα είναι περιορισμένο με τους Στόιτσεφ, Κούρο και Μπρίτο να αναμένεται να ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα. 

Από την άλλη, η ομάδα των Χανίων σίγουρα ποντάρει στο παράγοντα «κόπωση», από τα διαδοχικά παιχνίδια που έχει δώσει ο σημερινός της αντίπαλος, σε μια προσπάθεια να κάνει σεφτέ στην κούρσα του πρωταθλήματος. Ο Γιώργος Παράσχος δεν μπορεί να υπολογίζει στους ανέτοιμους Ράμος και Τσουράκη, καθώς και στους Δημήτρη και Τζιμόντζι, ενώ νέο πρόσωπο που στελεχώνει την αποστολή των Χανιωτών είναι ο Πάγκαλος. 
Κλείσιμο

Η πλάστιγγα της προϊστορίας γέρνει αισθητά υπέρ του Ατρομήτου, αφού οι φιλοξενούμενοι στα έξι παιχνίδια με αντίπαλο τον Πλατανιά σε Περιστέρι και Χανιά δεν έχουν ηττηθεί ποτέ και έχουν δεχθεί μόλις ένα γκολ. 

Πιθανές ενδεκάδες 

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Μπανανά, Σελίν, Στανισλαβίεβιτς, Μαχαματ, Ντίνας, Τζιλβάν, Μεδνρινός, Ανγκούλο. 
Ατρόμητος (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ, Κούρος, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γοδόι, Ουσέρο, Στόιτσεφ, Μαρσελίνιο, Μπρίτο, Ναπολεόνι. 

Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών) 
Βοηθοί: Χαρίσης (Γρεβενών), Πάτρας (Μακεδονίας), Τέταρτος: Μήτσιος (Ηπείρου) 

Διαβάστε περισσότερα στο www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης