Παπαθεοδώρου: «Η εθνική εφήβων να γίνει παράδειγμα για τους Έλληνες πολιτικούς»

Παπαθεοδώρου: «Η εθνική εφήβων να γίνει παράδειγμα για τους Έλληνες πολιτικούς»

Το μεγαλύτερο μήνυμα προς την πολιτική ηγεσία του τόπου για την προσπάθεια που κάνει η χώρα να βγει από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει

Παπαθεοδώρου: «Η εθνική εφήβων να γίνει παράδειγμα για τους Έλληνες πολιτικούς»
Ενότητα, ομοψυχία και πάθος. Οι «χρυσοί έφηβοι» του Ηλία Παπαθεοδώρου πρόσφεραν δωρεάν μαθήματα φιλοσοφίας και νοοτροπίας στον ελληνικό λαό, ιδιαίτερα όμως στον πολιτικό κόσμο, κατακτώντας, κόντρα σε κάθε αντιξοότητα, το Eurobasket U18.

Ο «αρχιτέκτονας» αυτής της ομάδας, Ηλίας Παπαθεοδώρου απέδειξε στις δηλώσεις του ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Με τη σεμνότητα που τον χαρακτηρίζει, πέρασε το μεγαλύτερο μήνυμα προς τον πολιτικό κόσμο, προκειμένου να ενωθεί και να συμπράξει στην προσπάθεια της χώρας να βγει από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει, λέγοντας πως η Εθνική Εφήβων, τα «δικά του παιδιά» μπορούν να αποτελέσουν παράδειγμα για τους Έλληνες πολιτικούς.

«Ακόμη και στο πολιτικό επίπεδο, αν ενώσουν όλοι τις δυνάμεις τους, μπορούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση για το κοινό καλό και να πετύχουν πράγματα. Το παράδειγμα της εθνικής εφήβων, μπορεί να γίνει παράδειγμα και για τους πολιτικούς μας» δήλωσε ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Κλείσιμο






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης