Η πρόσφατη παράδοση του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ

Η πρόσφατη παράδοση του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τη σειρά με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και το gazzetta.gr κάνει flashback στις πρόσφατες αναμετρήσεις των “πράσινων” με τους Ρώσους.

Η πρόσφατη παράδοση του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ
Ο έξι φορές Πρωταθλητής Ευρώπης, Παναθηναϊκός αναζητά τα τελευταία χρόνια την επανεμφάνιση του σε Final 4 Ευρωλίγκας, με την τελευταία φορά να χρονολογείται το 2012 στην Πόλη. Πέρυσι, εκείνη που σταμάτησε τους “πράσινους” ήταν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και φέτος το σύνολο του Ντούσκο Ιβάνοβιτς θα βρει ξανά απέναντι του την “αρκούδα” και μάλιστα κάτω από τις ίδιες συνθήκες, αφού θα έχει μειονέκτημα έδρας.

Η προημιτελική σειρά ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας κάνει τζάμπολ την Τρίτη (14/4, 20:00/ΝΕΡΙΤ), με το “Τριφύλλι” να ψάχνει έστω ένα break στα δύο πρώτα ματς που θα διεξαχθούν στη Ρωσία. Μέχρι τότε, το gazzetta.gr σας βάζει στο κλίμα των playoffs και σας παρουσιάζει την πρόσφατη παράδοση μεταξύ των δύο... Έτσι κι αλλιώς, πρόκειται για ένα από τα πιο... συνηθισμένα ζευγάρια της Ευρωλίγκας, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αναφερόμαστε σε δύο ιστορικούς συλλόγους, που έχουν δώσει μεγάλες... μάχες με φόντο την κορυφή!

Διάβασε περισσότερα και δείτε βίντεο στο www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης