Βίντεο: Οπαδός εισέβαλε σε αγγλικό γήπεδο και γρονθοκόπησε παίκτη!

Βίντεο: Οπαδός εισέβαλε σε αγγλικό γήπεδο και γρονθοκόπησε παίκτη!

Μετά τη λήξη του Ντέρμπι Κάουντι - Νότιγχαμ Φόρεστ και τη νίκη της δεύτερης, οπαδός των γηπεδούχων έριξε μπουνιά στον Κέλβιν Γουίλσον

Βίντεο: Οπαδός εισέβαλε σε αγγλικό γήπεδο και γρονθοκόπησε παίκτη!
Η Νότιγχαμ Φόρεστ πήρε την πρώτη της νίκη έπειτα από σχεδόν δύο μήνες στην Τσάμπιονσιπ χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Όσμπορν στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Ντέρμπι Κάουντι (2-1) προκαλώντας ντελίριο στις εξέδρες των φιλοξενούμενων στο «iPro Stadium». 

Όμως στο τέλος του αγώνα, ένας οπαδός κατάφερε να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο και να γρονθοκοπήσει τον αμυντικό της Νότιγχαμ Φόρεστ, Κέλβιν Γουίλσον. 

Ο 23χρονος οπαδός πήδηξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο κι ενώ ακόμα επικρατούσε αναβρασμός εν μέσω πανηγυρισμών για το σπουδαίο «διπλό» της Φόρεστ και γρονθοκόπησε τον Γουίλσον προτού πέσουν πάνω του οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές και τον πιάσουν, με τους άνδρες ασφαλείας να τον οδηγούν στην Αστυνομία που τον συνέλαβε. 

Κλείσιμο
Επιπλέον, το μεγάλο αφεντικό των νικητών, Αλ Χασαουΐ, ανέφερε πως βρήκε το αυτοκίνητό του γεμάτο φθορές μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Ντέρμπι Κάουντι, ενώ ζημιές είχαν προκληθεί και στο πούλμαν της αποστολής της Φόρεστ.


 

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης