Champions League LIVE: Τα βλέμματα σε Παρίσι και Μάντσεστερ

Champions League LIVE: Τα βλέμματα σε Παρίσι και Μάντσεστερ

Μάντσεστερ Σίτι-Ρόμα 1-1 (Αγκουέρο 6΄-Τότι 23΄), Παρί-Μπαρτσελόνα 3-2 (Νταβίντ Λουίζ 10΄, Βεράτι 26΄, Μαντουιντί 54΄-Μέσι 12΄, Νεϊμάρ 56΄), ΜΠΑΤΕ-Μπιλμπάο 2-0 (Πολιακόφ 19΄, Καρνίτσκι 41΄- Αρίτζ Αντούριτζ 45'), ΑΠΟΕΛ-Άγιαξ 1-1 (Μαντούκα 31΄-Άντερσεν 28΄),  Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Τσέλσι 0-1 (Μάτιτς 34΄), Σάλκε-Μάριμπορ 1-1 (Χούντελααρ 56΄-Μποχάρ 37΄), Σαχτάρ Ντόνετσκ-Πόρτο 2-0 (Άλεξ Τεχέιρα 52΄, Λουίζ Αντριάνο 85΄) 



Champions League LIVE: Τα βλέμματα σε Παρίσι και Μάντσεστερ
Δεύτερη αγωνιστική στο Τσάμπιονς Λιγκ με ματσάρες σε Παρίσι και Μάντσεστερ με τους Γάλλους να φιλοξενούν την Μπαρτσελόνα, ενώ η Σίτι θέλει μόνο νίκη απέναντι στην Ρόμα. Εκτός έδρας δοκιμασίες για Μπάγερν και Τσέλσι.  

5ος Όμιλος

Ξεκίνημα από την Μόσχα όπου η ΤΣΣΚΑ φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί στην πρεμιέρα έστω και στο τέλος έκαμψαν την αντίσταση της Μάντσεστερ Σίτι και ξεκίνησαν με το δεξί. Στο πρωτάθλημα είναι στην πρώτη θέση και δείχνουν να βρίσκουν τα πατήματά τους. Ίδια κατάσταση και στους Ρώσους οι οποίοι στην πρεμιέρα ηττήθηκαν με το βαρύ 5-1 απότην Ρόμα. 

Κλείσιμο
Στο άλλο ματς του ομίλου η Μάντσεστερ Σίτι περιμένει την φιλόδοξη φέτος Ρόμα. Οι «πολίτες» ξεκίνησαν με το αριστερό στον όμιλο και πλέον ο αγώνας με τους «τζιαλορόσι είναι τελικός, αφού μία νέα γκέλα θα κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για τους παίκτες του Πελεγκρίνι. Η Ρόμα από την πλευρά της έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την σεζόν. Η ομάδα του Γκαρσιά έχει μόνο νίκες, ενώ την πρώτη αγωνιστική συνέτριψε με 5-1 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 



Το πρόγραμμα

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μπάγερν Μονάχου 0-1
Μάντσεστερ Σίτι-Ρόμα (21:45) 


 


Βαθμολογία 

Ρόμα 3 
Μπάγερν 3 
Μαν. Σίτι 0 
ΤΣΣΚΑ Μόσχας 0 

6ος Όμιλος

Μεγάλο ματς στο Παρίσι με την Παρί να περιμένει την Μπαρτσελόνα για να σπάσει το ρόδι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι πρωτευουσιάνοι δεν έχουν ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα, αφού συνεχόμενες γκέλες την έχουν αφήσει πίσω από την εντυπωσιακή Μαρσέιγ. Αντίθετα, η Μπαρτσελόνα δεν έχει τέτοια θέματα. Έξι γκολ στην Γρανάδα και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Το ευχάριστο για τον Λουίς Ενρίκε είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει. 

Την ίδια ώρα ο ΑΠΟΕΛ που στάθηκε επάξια στην Βαρκελώνη, περιμένει τον Άγιαξ με στόχο να πάρει τη νίκη και να μπει γερά στην διεκδίκηση ακόμα και της πρόκρισης. Ο Άγιαξ θα προσπαθήσει να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί εκτός έδρας αφού έχει συμπληρώσιε επτά ματς χωρίς νίκη. 

Το πρόγραμμα

Παρί Σεν Ζερμέν-Μπαρτσελόνα (21:45) 




 ι
 



 ΑΠΟΕΛ-Άγιαξ (21:45) 

Βαθμολογία 

Μπαρτσελόνα 3 
Άγιαξ 1 
Παρί 1 
ΑΠΟΕΛ 0  

7ος Όμιλος

Αλλιως σκεφτόταντην πρεμιέρα ο Ζοσέ Μουρίνιο και αλλιώς του ήρθαν. Ισοπαλία με την Σάλκε και τώρα στην Πορτογαλία θέλει μόνο νίκη. Αντίθετα, στο πρωτάθλημα πετάει και απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής. Η Σπόρτινγκ από την πλευρά της πήρε τον βαθμό στην Σλοβενία και θα προσπαθήσει να κοιτάξει στα μάτια την μεγάλη της αντίπαλο και να πάρουν ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από την όχι και τόσο καλή πορεία στο πρωτάθλημα. 
Στην Γερμανία την ίδια ώρα η Σάλκε με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη επί της Ντόρτμουντ στο ντέρμπι του Ρουρ περιμένει την Μάριμπορ για να πάρει τη νίκη και να γίνει φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση. 

Το πρόγραμμα

Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Τσέλσι (21:45) 
Σάλκε-Μάριμπορ (21:45) 

Βαθμολογία 

Τσέλσι 1 
Σάλκε 1 
Μάριμπορ 1 
Σπόρτινγκ 1

8ος Όμιλος

Η Πόρτο μετά την εξάρα επί της ΜΠΑΤΕ ταξιδεύει στην Ουκρανία αλλά όχι στο Ντόνετσκ, αλλά στο Κίεβο για να αντιμετωπίσει την Σαχτάρ Ντόνετσκ. Οι Ουκρανοί πήραν την ισοπαλία από την Μπιλμπάο και με νίκη γίνονται φαβορί για την πρόκριση. Η Μπιλμπάο ψάχνεται ακόμα. Τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ έχοντας συμπληρώσει πέντε αγώνες χωρίς νίκη. Αντίθετα, η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την βαριά ήττα της πρεμιέρας. 

Το πρόγραμμα

Σαχτάρ Ντόνετσκ-Πόρτο (21:45) 
ΜΠΑΤΕ-Αθλέτικ Μπιλμπάο (21:45) 

Βαθμολογία: 

Πόρτο 3 
Μπιλμπάο 1 
Σαχτάρ 1 
ΜΠΑΤΕ 0

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης