Νέα κόντρα ΕΠΟ με Παναθηναϊκό

Νέα κόντρα ΕΠΟ με Παναθηναϊκό

Στα... χαρακώματα ξανά Παναθηναϊκός κι ΕΠΟ, αφού με αφορμή τη μηνυτήρια αναφορά του Κωνσταντίνου κατά διαιτητών, φέρεται να στέλνεται από την Ομοσπονδία φάκελος στην ΟΥΕΦΑ όπου τίθεται θέμα καταστρατήγησης του αυτοδιοίκητου

Νέα κόντρα ΕΠΟ με Παναθηναϊκό
Μπορεί στο ξεκίνημα του καλοκαιριού και την περίοδο που επρόκειτο να λάβουν την αδειοδότηση οι «πράσινοι» να φαινόταν ότι γίνεται... ανακωχή στον «πόλεμο» που υπήρχε με την Ομοσπονδία, το τελευταίο όμως διάστημα έχει ξεκινήσει μία νέα κόντρα. Πρώτα ήταν η διαρροή του Τριφυλλιού για τον Σπάθα, γεγονός που προκάλεσε ούτως ή άλλως εκνευρισμό στην ΕΠΟ κι έπειτα ότι στη σχηματισθείσα δικογραφία εναντίον των συμβούλων της Ομοσπονδίας υπάρχει και η μηνυτήρια αναφορά που είχε καταθέσει ο Βασίλης Κωνσταντίνου κατά δέκα διαιτητών!

Σύμφωνα δε με τη «Live Sport» στην ΕΠΟ αποφάσισαν να περάσουν στην... αντεπίθεση και να «στείλουν» τον Παναθηναϊκό στην ΟΥΕΦΑ. Συγκεκριμένα ήδη ο φάκελος με τα στοιχεία γίνεται αντικείμενο επεξεργασίας από νομικούς συμβούλους, οι οποίοι γνωστοποιούν σε Πλατινί και Ινφαντίνο τις κινήσεις της «πράσινης» ΠΑΕ, οι οποίες -σύμφωνα με την ΕΠΟ- καταστρατηγούν το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου. Ό,τι δηλαδή ισχύει σε ΦΙΦΑ, ΟΥΕΦΑ και την ελληνική ομοσπονδία.  


Πηγή:
Κλείσιμο
www.gazzetta.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης