Μπαρτζώκας: «Δύσκολος αλλά εφικτός στόχος η πρόκριση»

Μπαρτζώκας: «Δύσκολος αλλά εφικτός στόχος η πρόκριση»

«Δεν μπορώ να ξεκινήσω διαφορετικά από το να αποθεώσω την ατμόσφαιρα στο γήπεδό μας. Ποτέ δεν θυμάμαι τέτοια ενθουσιώδη ατμόσφαιρα», σημείωσε

Μπαρτζώκας: «Δύσκολος αλλά εφικτός στόχος η πρόκριση»
Το φίλαθλο κοινό του Ολυμπιακού αποθέωσε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Μπατζώκας, μετά το πέρας της δεύτερης κατά σειρά νικηφόρας αναμέτρησης με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Δεν μπορώ να ξεκινήσω διαφορετικά από το να αποθεώσω την ατμόσφαιρα στο γήπεδό μας. Ποτέ δεν θυμάμαι τέτοια ενθουσιώδη ατμόσφαιρα. Σήμερα ήταν ένα πάρτι. Η αποστολή μας παραμένει δύσκολη, παρότι πήραμε δύο σερί νίκες απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Γι΄ αυτό, πρέπει να πούμε ένα ΄΄ευχαριστώ΄΄ στον κόσμο» υπογράμμισε ο Έλληνας προπονητής.
Αναλύοντας τακτικά το παιχνίδι, επισήμανε ότι «είχαμε πολύ καλή αμυντική συγκέντρωση και λιγοστά νεκρά διαστήματα. Οι αριθμοί δείχνουν πως κάναμε πολύ καλή δουλειά στην άμυνα. Η Ρεάλ έχει πολύ καλή δημιουργία και τους περιορίσαμε σε 10 ασίστ, ενώ εμείς είχαμε 19, δείγμα της ομαδικότητας και διάθεσης που έχουμε».

Όπως τόνισε ο κ. Μπαρτζώκας «νικήσαμε μέσα σε τρεις μέρες δύο φορές μια ομάδα που είχε στην ουσία μέχρι τώρα δύο ήττες. Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν είχαμε πλεονέκτημα έδρας, αλλά δυστυχώς παίξαμε σε καθοριστικά ματς του Top 16 χωρίς βασικούς παίκτες. Δεν είμαστε φαβορί, αλλά έχουμε αρκετές πιθανότητες και θα τις κυνηγήσουμε για να πάμε στο φάιναλ-4».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης