Ολυμπιακός: Ήττα-σοκ από τον ΚΑΟΔ στη Δράμα

Ολυμπιακός: Ήττα-σοκ από τον ΚΑΟΔ στη Δράμα

Αγνώριστοι οι «ερυθρόλευκοι», έχασαν με 75-69 στη Δράμα από τον εξαιρετικό ΚΑΟΔ και πλέον δεν τους αρκεί ούτε νίκη στο ΟΑΚΑ για την πρώτη θέση

Ολυμπιακός: Ήττα-σοκ από τον ΚΑΟΔ στη Δράμα
Ένας κακός Ολυμπιακός, επηρεασμένος από τις απουσίες Σπανούλη και Πέτγουεϊ, πιθανώς και από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, γνώρισε ήττα-σοκ από τον ΚΑΟΔ στη Δράμα με 75-69 για την ενδέκατη αγωνιστική της Α1. 

Πλέον στους «ερυθρόλευκους» δεν αρκεί ούτε νίκη στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής για να πάρουν την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, αφού θα χρειαστούν πέρα από αυτή ένα ακόμη στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού. Για την ώρα, δε, είναι τρίτοι, πίσω και από τον Πανιώνιο. 

Εξαιρετικοί και καλά διαβασμένοι οι γηπεδούχοι, έκαναν άλμα για παραμονή και βλέπουν οκτάδα με κορυφαίους τους Μπράουν και Μπάβτσιτς που είχαν 25 και 19 πόντους αντίστοιχα. Πολλά λάθη (16), αστοχία στα τρίποντα (4/21) και χαμένα ριμπάουντ (18 επιθετικά ο ΚΑΟΔ) συνέθεσαν το τρίπτυχο της κακής εικόνας των Πειραιωτών, που επιχείρησαν στο φινάλε μία μεγάλη ανατροπή, αλλά αυτή τη φορά δεν τα κατάφεραν. 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης