Λανς Άρμστρονγκ: «Ντόπινγκ υπάρχει από την αρχαία Ελλάδα…»

Λανς Άρμστρονγκ: «Ντόπινγκ υπάρχει από την αρχαία Ελλάδα…»

Ο Λανς Άρμστρονγκ θέλοντας να... ελαφρύνει τη θέση του μετά την ομολογία του για κατ’ εξακολούθηση χρήση ντόπινγκ, υποστήριξε σε συνέντευξή του πως αναβολικά έπαιρναν μέχρι και οι αρχαίοι Έλληνες.

Λανς Άρμστρονγκ: «Ντόπινγκ υπάρχει από την αρχαία Ελλάδα…»
Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπαθεί ο Λανς Άρμστρονγκ και συνεχίζει τα… ολισθήματα.

Ο ατιμασμένος Αμερικανός ποδηλάτης, που έχασε τους τίτλους και τις διακρίσεις του μετά την ομολογία πως έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών επί σειρά ετών, δεν δίστασε νε ισχυριστεί πως ντόπινγκ υπήρχε από αρχαιοτάτων χρόνων, ενώ μίλησε για άλλα μέτρα κι άλλα σταθμά στην αντιμετώπιση που είχαν οι παραβάτες του κώδικα ντόπινγκ από τις αρμόδιες αρχές.

«Βοηθήματα για τη βελτίωση της απόδοσης των αθλητών υπήρχαν από την αρχαία Ελλάδα και πάντα θα υπάρχει αυτό στον αθλητισμό. Η WADA έχει πολύ δύσκολο έργο λόγω της εξέλιξης της επιστήμης», δήλωσε σε συνέντευξή του στο BBC ο Τεξανός αθλητής.

Κλείσιμο
«Το παράπονό μου είναι πως ενώ άλλοι πήραν συγχωροχάρτι, άλλοι, όπως εγώ δεχτήκαμε θανατική ποινή. Να δεχτώ μία τέτοια ποινή, αν όλοι με ανάλογα παραπτώματα δεχτούν. Αλλά κι αν όλοι έχουν συγχωροχάρτι, τότε κι εγώ να έχω συγχωροχάρτι», πρόσθεσε.

Διαβάστε πρισσότερα: www.sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης