Πρωτοχρονιάτικη κρεατόπιτα Μετσόβου

Πρωτοχρονιάτικη κρεατόπιτα Μετσόβου

Μια ξεσκέπαστη παραδοσιακή ηπειρώτικη πίτα με αρνί, που μπορεί να κρύβει μέσα και ένα φλουρί…

Πρωτοχρονιάτικη κρεατόπιτα Μετσόβου

Βήμα 1

Σε κατσαρόλα ζεσταίνεται τη μισή ποσότητα ελαιολάδου και σοτάρετε το κρέας μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Όταν πάρει χρώμα προσθέτετε και τα κρεμμύδια. Συνεχίζετε το σοτάρισμα μέχρι να μαλακώσουν τα κρεμμύδια και προσθέτετε το νερό, αλάτι και πιπέρι. Σιγοβράζετε για 35-45 λεπτά περίπου μέχρι να μαλακώσει το κρέας αλλά να μη λιώσει.

Βήμα 2

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 220°C. Στρώνετε τρία φύλλα στον πάγκο και τοποθετείτε στο κέντρο τους το ταψί. Κόβετε τα φύλλα στο μέγεθος του ταψιού αφήνοντας περιθώριο για να διπλωθούν τα φύλλα στις άκρες συν τρεις πόντους για να εξέχουν.

Δείτε τη συνέχεια στο Olivemagazine.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης