Συνεργάτες Σαμαρά: Γιατί ο Τσίπρας παραχώρησε στη Novartis το παλάτι της Ρόδου για δείπνο της εταιρείας;

Συνεργάτες Σαμαρά: Γιατί ο Τσίπρας παραχώρησε στη Novartis το παλάτι της Ρόδου για δείπνο της εταιρείας;

Τι απαντούν στο δημοσίευμα της «Αυγής» για δύο συναντήσεις του πρώην πρωθυπουργού με τον Κωνσταντίνο Φρουζή

Συνεργάτες Σαμαρά: Γιατί ο Τσίπρας παραχώρησε στη Novartis το παλάτι της Ρόδου για δείπνο της εταιρείας;
Την αντίδραση των συνεργατών του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά προκάλεσε το πρωτοσέλιδο της «Αυγής» του Σαββάτου στο οποίο γίνεται λόγος για δύο συναντήσεις με τον αντιπρόεδρο της Novartis μέσα σε τρεις μήνες στο τέλος του 2012 και τις αρχές του 2013.

Οι συνεργάτες του κ. Σαμαρά επισημαίνουν ότι η πρώτη συνάντηση που επικαλείται η εφημερίδα στις 17 Δεκεμβρίου 2012 ήταν συνάντηση που έγινε δημόσια στο Μέγαρο Μαξίμου παρουσία εκπροσώπων 13 άλλων πολυεθνικών εταιρειών - όπως αναφέρει ρητά στη μήνυσή του «κατά της συμμορίας» ο Αντώνης Σαμαράς  ενώ η δεύτερη στις 28 Φεβρουαρίου 2013 δεν έγινε ποτέ. 

Υπενθυμίζουν επίσης ότι την ακριβώς επόμενη ημέρα, την 1η Μαρτίου του 2013 ο κ. Φρουζής συναντάται 
 στην Βουλή με τον κ. Τσίπρα και ασκούν την ίδια σκληρή κριτική στην κυβέρνηση Σαμαρά για τη μείωση του φαρμακευτικού κέρδους..
Κλείσιμο

«Το ότι συναντήθηκε ο κ. Τσίπρας με τον κ. Φρουζή, το «αποκαλύπτει» άλλωστε και η σημερινή "Αυγή".  
Διαψεύδεται επομένως η αγωνιώδης προσπάθεια Τσίπρα να πείσει ότι ποτέ δεν συνάντησε τον αντιπρόεδρο της  NOVARTIS. Αν έχουν ακόμα ψυχραιμία, ας διαβάσουν την "Αυγή" της εποχής (2/3/2013) , καθώς  οι δηλώσεις Τσίπρα και φαρμακοβιομηχανίας είχαν ως κοινό στόχο την πολιτική Σαμαρά» συμπληρώνουν οι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού υπογραμμίζοντας ότι «η γελοία συμμορία διασύρεται και πάλι» καθώς «προσπαθούν μάταια να πλήξουν τον Αντώνη Σαμαρά με φαντασιώσεις, τερατολογίες, ασύστολα ψεύδη και  ατέλειωτη λάσπη».

«Σε σχέση με  το σημείωμα που αναφέρει  κάποιον «SAMARA», μαζί με δημοσιογράφους και υπαλλήλους της Novartis, καλό θα είναι να μην εκτίθενται… Τους ενημερώνουμε ότι ΔΕΝ είναι ο Αντώνης Σαμαράς!» προσθέτουν οι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού.

Ερωτούν, τέλος, ότι τη στιγμή που «επί ενάμιση χρόνο η συμμορία διατυμπανίζει ότι το "μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του Ελληνικού κράτους"  είναι η υπόθεση  NOVARTIS, γιατί λοιπόν ο κ. Τσίπρας, πριν από έξι μόλις μήνες, ΕΓΚΡΙΝΕΙ  το αίτημα της NOVARTIS και ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ το ιστορικό παλάτι  της Μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου, για την πραγματοποίηση… πολυτελούς δείπνου της εταιρίας;».

Σύμφωνα με τους συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά η επίμαχη απόφαση εκδόθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 2017. «Τόσο άθλιοι! Τόσο υποκριτές! Θα τούς πάμε μέχρι τέλους…!» καταλήγουν στη δήλωσή τους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης