Κουμουτσάκος: Απαράδεκτες οι απειλές Ερντογάν

Κουμουτσάκος: Απαράδεκτες οι απειλές Ερντογάν

«Καλούμε την κυβέρνηση να ενημερώσει άμεσα εταίρους και συμμάχους για τους κινδύνους που επιφυλάσσει η αποθράσυνση των γειτόνων μας, τονίζοντας προς κάθε κατεύθυνση πως στο Αιγαίο δεν υπάρχουν "γκρίζες ζώνες"» πρόσθεσε ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Κουμουτσάκος: Απαράδεκτες οι απειλές Ερντογάν
Κριτική στην κυβέρνηση για το επεισόδιο μεταξύ πλοίου του ελληνικού Λιμενικού και ακτοφυλακίδας της τουρκικής ακτοφυλακής στα Ίμια εξαπέλυσαν οι αρμόδιοι τομεάρχες Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας της ΝΔ.

«
Ο κ. Τζανακόπουλος σε ποιόν απευθύνει τις συστάσεις για ψυχραιμία, σοβαρότητα και νηφαλιότητα; Υποπτεύομαι στον μονίμως ενδεδυμένο με στολή παραλλαγής Υπουργό Άμυνας. Κάνω λάθος;» έγραψε ο Γιώργος Κουμουτσάκος, τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ.



Κλείσιμο
Από την πλευρά του, ο Βασίλης Κικίλιας, τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ σχολίασε: «Εντυπωσιακά τα αποτελέσματα της επίσκεψης Ερντογάν. Οι τουρκικές προκλήσεις στα #Ιμια έχουν ξεπεράσει κάθε όριο αλλά ο κ. Κοτζιάς δεν έχει ακόμα βγάλει άχνα.
Ποιος ξέρει τι διαπραγματεύεται για το #Σκοπιανό #Μακεδονία». 



Σημειώνεται ότι το τουίτ του κ. Κικίλια έγινε πριν γνωστοποιηθεί το διάβημα του ελληνικού υπουργείου προς τον πρεσβευτή της Τουρκίας στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης